Buna
Parerea mea era mai dragut inainte dar nu stiu de ce
Nu zic ca e urat dar inainte avea un alt "aer"
Oricum e si el om trebuie sa isi faca schimbarii de look ![]()
Las
e dragut si asa
Ii sta bine! De fapt ii statea bine si inainte, tot super dragut e! Parerea mea.
@marius297, frate, nu vezi cati sunt? zici ca parintii lor n-au avut ce face si au zis: "hai sa facem si noi niste copii care sa ii inebuneasca pe toti oamenii normali din Romania. Mai luam si o alocatie..."
Deci, bai @Justin(IDon'tGiveAShit)Love, intrebarea ta este de o prostie incomensurabila. Cica "Cum va place noua (etc.)" WTF? Cum va place? poate cum NU ne place noua frizura a lui Justin Bieber! Poate cum NU ne place vocea aia a lui de fetita! Poate cum NU ne place mopul ala al lui din cap! Poate cum NU ne plac fitele lui de un leu jumate! Poate cum NU ne place sa fim intoxicati cu acest copilas pe toate posturile de muzica de pe TV! Poate cum NU ne place miscarea aia a lui schizofrenica din cap! Poate cum NU ne place! Deloc! Faptul ca tu stai sa observi in ce parte isi piaptana parul un bebelus, este o dovada de prostie, in adevaratul sens al cuvantului. Nu te-am injurat, nu sari in sus! De-abia astept, de-abia astept sa vina in Romania! Am o vaga presimtire ca nu va mai pleca viu de aici! Ori veti sari voi pe el ca disperatele, cerandu-i un autograf si baiatu va muri, ori vom sari noi pe el, dar noi nu-i vom cere autografe... Oh, NU! Nu ii vom cere nimic. Ii vom da. O sa-i dam de n-o s-o poata duce!
Acum, ca o lamurire, nu incit la violenta si nu o consider necesara. Acest raspuns este o presupunere a mea in legatura cu ce s-ar putea intampla daca Bieber face greseala sa vina in Romanica.
Acum am o propunere pentru cei care administreaza siteul:
oameni buni! am o idee! de ce nu faceti un fel de "split" al siteului? adica fanii Bieber sa aiba partea lor, cei contra partea lor si cei neutrii partea lor? Ca sa rezolvam problemele si sa nu mai existe conflicte. Ma rog, sper ca ati inteles ca eram ironic, desi o idee de genul asta nu suna prea rau! Din pacate, nimeni nu o va pune in aplicare! Ghinion pentru noi! Asta e!
Hai ca (nu) mai vorbim! Bafta tuturor celor care realizeaza ce se intampla aici cu adevarat!
P. S: Sa va vad cum rupeti butonul de "stupid"! Se stieeee!
Doamnee cu oameni!
Sti ce nu inteleg eu? Nu inteleg faptul ca cei care nu il suporta pe Justin, si gandesc cu voce tare DE CE MAI INTRATI LA INTREBARILE DESPRE EL? Frate daca nu va place nu mai comentati atat ca eu nu am zis celor care il urasc ca muzica pe care o asculta e urata, ca ei sunt mai prosti ca Justin sau ca ei nu au nk in cap...
Adevarul e ca Justin orice ar face va fi mereu dragut si iubit de fete si sunt mandra sa spun ca sunt fana de-a lui lui!
Se vede ca va roade invidia pe cei care nu il suporta si JustinLove sunt sigura ca esti de acord cu mine. Eu nu vreau sa ma cert cu nimeni, dar frate ce aveti cu el, ca nu a facut nk rau si baietii normal ca il urasc deoarece fetele se uita dupa el si ce as mai rade ca pr unuia dintre baietii care vb asa de urat despre el sa-l paraseasca fiindca s-a indragostit de Justin.
In loc sa fiti impotriva manelelor, prostiei, al hotiei si etc. voi stati sa comentati cat de mult il urati pe Justin!
Frate daca nu il suportati mai bine abtineti-va ca aruncam noi fanii lui cu mandarine si coji de seminte in voi!
Voua nu va pasa decat de critici pentru orice vedeta ca daca v-am lua pe voi, sigur nu ati fi usa de biserik, asa ca daca o persoana care il uraste pe Justin s-ar urca pe un bloc si ar spune ca se arunca de pe el as lua un scaun si o punga de floricele si i-as spune :N-ai curaj, fraiere!` Cred ca esti de acord cu mine JustinLove
Gavrilutadaniel întreabă: