Păi dacă îți lipsește sincer de ce ar fi deplasat? De ce ar fi deplasat să fii sincer? Poate unora li s-ar părea astfel însă eu cred că ar trebui să te exprimi așa cum simți.
Deplasat? deplasaaat? E putin zis deplasat!
Asta e o incalcare a legii din codu penal articoul 69 paragraful 420, categoria bLaze iT, unde scrie clar ca si citez "Acest fel de comportament asupra unei persoane aflate la o mai mare distanta de 2 metri se pedepseste cu moartea".
Sper ca ti-àm clarificat problema.
Nu inteleg de ce ar fi deplasat, daca te referi ca e un lucru spus online, e normal.
Te cred...dar deduc ca altceva nu v-a legat si deduc faptul ca de ceva timp nu ati mai tinut legatura. II poti spune ceva de genul "ce faaaaci? mai traiesti? " la modul amical.
"Imi lipsesti" este o adresare foarte personala. Poate are pe cineva si vede acel cineva mesajul. Te-ai gandit cam cate probleme o sa aiba?
Reformuleaza si ii poti scrie la caterinca un "i miss you bre" sau ceva de genul. Dar nu "imi lipsesti". E ceva ce spui unei iubite, foste iubite. Nu unei foste partenera de dans.
Am mai scris chestii de genuu ce faci cam asa tot la doua, trei luni
Pai si intre acele "ce faci" o data la 2-3 luni, nu vorbiti? Nu iesiti? Etc?
Data viitoare ofera mai multe detalii atunci cand pui o intrebare.
De exemplu aici, depinde daca e deplasat sau nu de cantitatea de timp in care vorbiti.
Daca vorbiti o data pe luna, o data pe saptamana,de mai multe ori, daca sunteti apropiati, daca nu sunteti, etc, etc.
Daca vorbeai o data pe saptamana si deodata s-a intamplat sa nu mai vorbesti decat o data la 3 luni cand erati apropiati,era ceva.
In mare parte e deplasat,ca nu stiu ce crede cealalta persoana de tine ( cat de apropiata esti tu pentru tipul ala,cum te considera el ),daca acel tip te vede doar ca pe o colega, e deplasat pentru el ca e pus intr-o situatie aiurea.
Daca ii place de tine, fiind baiat,o sa-i placa.
Dar, cel mai bine e sa vorbesti chestii simple, nu trebuie sa-i spui ca iti lipseste, poti sa vorbesti despre alte chestii cu el, sa iti petreci timp cu el, sa vezi si cum te simte el pe tine.
Anamariasddjjjo100 întreabă: