anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum vi se pare daca as zice la cineva prin messanger " imi lipsesti ", ar fi un pic prea deplasat?

17 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Păi dacă îți lipsește sincer de ce ar fi deplasat? De ce ar fi deplasat să fii sincer? Poate unora li s-ar părea astfel însă eu cred că ar trebui să te exprimi așa cum simți.

| sofisis a răspuns:

Depinde mult de natura relatiei dintre voi...

| Bubbleuh a răspuns:

Deplasat? deplasaaat? E putin zis deplasat!
Asta e o incalcare a legii din codu penal articoul 69 paragraful 420, categoria bLaze iT, unde scrie clar ca si citez "Acest fel de comportament asupra unei persoane aflate la o mai mare distanta de 2 metri se pedepseste cu moartea".
Sper ca ti-àm clarificat problema.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru sofisis):

Am fost parteneri de dans candva

| sofisis a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca doar asta va leaga, da, e deplasat happy

anonim_4396

Serios O.o

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Am invatat dansuri impreuna timp de un an

| m1dn1gh7 a răspuns:

Nu inteleg de ce ar fi deplasat, daca te referi ca e un lucru spus online, e normal.

Te cred...dar deduc ca altceva nu v-a legat si deduc faptul ca de ceva timp nu ati mai tinut legatura. II poti spune ceva de genul "ce faaaaci? mai traiesti? " la modul amical.
"Imi lipsesti" este o adresare foarte personala. Poate are pe cineva si vede acel cineva mesajul. Te-ai gandit cam cate probleme o sa aiba?
Reformuleaza si ii poti scrie la caterinca un "i miss you bre" sau ceva de genul. Dar nu "imi lipsesti". E ceva ce spui unei iubite, foste iubite. Nu unei foste partenera de dans.

anonim_4396

Am mai scris chestii de genuu ce faci cam asa tot la doua, trei luni

Pai si intre acele "ce faci" o data la 2-3 luni, nu vorbiti? Nu iesiti? Etc?

anonim_4396

Nu

Atunci raman la ideea mea. E deplasat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde cui îi scrii.Fostei tale partenere de dans, da, e deplasat

| PersonajFictiv a răspuns:

Data viitoare ofera mai multe detalii atunci cand pui o intrebare.
De exemplu aici, depinde daca e deplasat sau nu de cantitatea de timp in care vorbiti.
Daca vorbiti o data pe luna, o data pe saptamana,de mai multe ori, daca sunteti apropiati, daca nu sunteti, etc, etc.
Daca vorbeai o data pe saptamana si deodata s-a intamplat sa nu mai vorbesti decat o data la 3 luni cand erati apropiati,era ceva.

In mare parte e deplasat,ca nu stiu ce crede cealalta persoana de tine ( cat de apropiata esti tu pentru tipul ala,cum te considera el ),daca acel tip te vede doar ca pe o colega, e deplasat pentru el ca e pus intr-o situatie aiurea.
Daca ii place de tine, fiind baiat,o sa-i placa.
Dar, cel mai bine e sa vorbesti chestii simple, nu trebuie sa-i spui ca iti lipseste, poti sa vorbesti despre alte chestii cu el, sa iti petreci timp cu el, sa vezi si cum te simte el pe tine.

| Kaℓi a răspuns:

Iti lipseste cu adevarat? happy

| MaoItsMe a răspuns:

Si mie mi se intampla la fel, in ce clasa esti?