E foarte bun... il gasesti in farmacie, eu am incercat si e exceptional . mi-au disparut cosurile in mai putin de 2 saptamani. Il gasesti la pretul de 27 de lei.cam asa. Bafta!
Costa in jur de 30 de lei, chiar si mai putin, acum depinde de la ce farmacie il iei. o prietena de-a mea a folosit, si i-au trecut miraculos cosurile, ca sa zic asa.eu am mai recomandat mai multor persoane de pe TPU sa-l foloseasca pentru ca am vazut efectele cu ochii mei
acum depinde de la om la om, la unele persoane poate avea efect, la altfele nu.eu te indemn sa incerci!
bafta :*:*
Am folosit si eu acum un an E foarte bun
Cam dupa 1 saptamana vei vedea rezultatele
Il gasesti la farmacie.
Eu am dat 40 lei
Ma, eu l`am folosit pe la 15-16 ani si era chiar bun.nu costa nimic daca inca mai esti la scoala si poti face rost de o trimitere la dermatologie.mai era unul "eritroacnol". costa in jur de 10 lei si era ceva mai bun.asta depinde si de tenul fiecaruia.incearca`le pe amadoua, mie mi-au priit. zi buna
Pentru cosuri poti folosi cu succes First si crema cu propolis de la Forever Living Products.
Ii foarte bun doar ca trebuie sa il folosesti in fiecare zi pe o perioada de vreo 9-12 saptamani, sau daca ai mai multe cosuri sau pete de 2 ori pe zi. Eu il folosesc de vreo 2 luni si chiar se vad rezultate.Am incercat destule daca nu iti trec o sa iti mai spun si altele sa incerci.Costa 30 de lei.
ESte foarte bun. Eu il folosesc de 2 ani.
Si ca sa nu platesti te duci la doctorul de familie sa iti dea compensat.
Da... e bun.insa la mine dupa o perioada au inceput sa imi reapara cosurile.nu stiu. poate ca asa e tenul tau. tie e posibil sa iti foloseasca.eu eu sa mai incerc inca o data sa vad daca mai are un efect asupra tenului meu.succes in lupta cu acneea
Cristian2026 întreabă: