Sincer nu. Asa o persoana rautacioasa sunt... Uneori mi-e mila de prietenii mei si ma intreb cat ma mai suporta.
)
Da pentru ca sunt o persoana sincera, nu accept minciuna, imi, place sa respect si sa fiu respectata la randul meu.
Sincer, da pentru ca asa mi-as vedea calitatile si defectele mai bine.si asi sti ce sa fac pentru a fi mai buna, pentru a lua decizii mai corecte etc...frumoasa intrebare:*
Dificila intrebare.Cred ca NU. Daca ma vad cu alti ochi poate nu imi place de mine.Sau poate ca DA.Nu stiu sa spun. Dar tu ce ai face?
Cred ca mi-ar placea sa fiu prietena cu mine deoarece sunt nebuna si amuzanta si ii binedispun pe toti dar stiu sa fiu si serioasa si sa ascult problemele celorlati si dau sfaturi destul de ok![]()
Daca as fi baiat mas da la mine
)
Am un piept foarte bogat si sunt dependenta de dragoste:
adica imi place sa fiu indragostita...sex inca nu am incercat
)
Sincer da, stiu sa tin secrete, sunt al naibii de amuzanta si sunt un fel de mama ranitilor.tot orashu' imi spune problemele
Frumoasa intrebare, dar mi'ar place, ca toate cunostiintele mele vine la mine sa'mi zica probleme parca as fi un psiholog, stiu sa ascult si le dau sfaturi dar gresesc in momentul cand vine vorba de mine uit de sfaturi si de tot, amici mei nu i'am mintit niciodata cu nimic, sunt mai nebuna de felul meu si amuzanta deci mi'ar place sa mai gasesc pe cineva exact ca mine cu siguranta daca e baiat il iau de barbat
.
Probabil ca de aia. vreau sa ies la cafele si sa stam la barfa like old times cum un om care acum are pe altcineva. nu stiu. i imagine ALL sort of stuff.
Nu stiu sa-ti raspund sigur, cred ca da pentru ca te poti baza mai mereu pe mine si st foarte buna la dat sfaturi dar uneori st artzagoasa si nervoasa si km greu de suportat
Gavrilutadaniel întreabă: