Eu chiar mi-am pierdut mama acum 5 luni.si incerc sa imi vad de viata incontinuare! la inceput este foarte greu si sufeream mult! dar timpul le rezolva pe toate! Ma ambitionez singura spunandu-mi ca ea nu ar vrea sa ma vada plangand sau sa ma pierd...ci sa fac ceva cu viata mea si sa o traiesc in continuare! cum am mai spus e greu si sa te obisnuiesti cu lipsa persoanei pierdute. dar viata merge mai departe!
Daca te referi, la a murii cineva apropiat mie, as suferii enorm caci nu pot face nimic sal mai aduc inapoi
Chiar daca as suferi destul de mult, m-as consola cu gandul ca este intr-un loc mai bun. oamenii sunt egoisti, plangand atat pierderea cuiva, pentru ca isi plang de mila. nu poti nici sa fii fericit, dar, in adancul inimii tale, gandeste-te la asta. lui/ei ii este mai bine acolo, si, singurul motiv pentru care plangi este iti este, iti va fi tie rau. nu lui/ei
Si eu am pierdut pe cineva, mi-a murit iubitul mai exact ...si...nu cred ca a durut ceva mai rau pana acum.bine la mine s-a intamplat odata cu multe alte intamplari urate asa ca ai senzatia ca nu mai ai nimic, ca esti nimeni, e destul de nasol...cum treci peste? eu nu am mai mancat mult timp si am slabit enorm, m-am izolat de oameni, dra m-am deschis mai mult spre lectura si credinta.
Sincer am pierdut pe cineva drag si mia parut foarte rau sincer nu pot exprima ce am simtit dar am continuat sa traiesc pentru ca stiu ca ma vede de acolo sus si nu vrea sa ma vada trista, daca as pierde un prieten m'as gandi cu ce am gresit ca de alta data sa nu mai repet aceeasi greseala din propria experienta stiu ca se invata din greseli, un iubit daca l-as pierde as crede ca viata nu mai are sens si as sta o vreme singura dar nu ti as recomanda asta fa ce spune inima ca si pe ea trebuie sa o ascultam uneori
anonim_4396 întreabă:
Andre9 întreabă: