Dacă ce spune este real şi din suflet, îi mutumeşti, şi ar trebui să-i spui ce sentimente nutreşti şi tu.
Ceea ce simți.
Dacă și tu nutrești anumite sentimente pentru acea persoană, îi dezvălui asta.
Dacă nu, încerci să nu faci persoana care a fost poate sinceră cu tine să se simtă prost pe cât cu putință.
Daca e spus din suflet... incep sa-mi fac planuri cum sa scap de acea persoana.
Oare ce faci?
Pleci mergi mananci niste muraturi ( castaveti acrii), si o shaorma. Te trezesti din betie cu burta plina si dupa te duci si spui: '' Multumesc si eu la fel ''
Depinde cine ti-a spus asta si ce reprezinta persoana respectiva pentru tine.
Daca acel cineva este iubitul meu sau un viitor iubit l'as lua in brate apoi el ma va saruta si bineinteles ii voi spune ca si eu daca este asa. Ce frumos... gata k visez frumos eu nu am mai auzit te iubesc de ceva timp
Daca nu cunosc persoana raman surprins, daca o cunosc ii spun ca si eu o iubesc.
Daca itit spune fata-n fata si simti acelasi lucru ii spui acelasi lucru si il/o saruti, un sarut lung si gata, si daca nu simti nimic, auntci incerci sa fi amabila si ii spui ca nu simti acelasi lucru si ca-ti pare rau ''CRECA'' dar infie incearca chestiiel astea doua daca te va ajuta bft cu relatia sau sper sa nu se supere pe tine![]()
ana_9938 întreabă:
Diannnee întreabă:
LotusRadioactiv întreabă: