Imi pare rau sa iti spun asta, dar nu poti sa iti cureti plamanii. Asta poti face doar daca te opresti din fumat. Fumatul este un viciu de care si eu incerc sa scap, dar nu imi este cu putinta. Desi nu fumez foarte des. In concluzie, plamanii nu se pot curata, decat daca incetezi sa fumezi. Funtita?
Crede-ma,e cea mai buna solutie! Nici sa nu te gandesti vreodata sa iei pastile pentru chestia asta! E o prostie si cu alea de protectie a stomacului si plamanilor.Cumperi lapte de la tarani si smantana si faci "prins"! Ca la tara, sau daca nu stii roaga pe cineva din familie. Tatal meu fumeaza de la 9 ani si acum are 51, deci...si a ajuns si la 3 pachete de tigari pe zi.Mama ii face lapte "prins", ca-i foarte bun pentru protectie.
Nu ai ce face, nu exista nici un tratament, doar sa te lasi de fumat, atata tot, succes.
Nu fumezi din start! E o prostie fumatu asta, trebuie doar sa gasesti vointa si te'ai lasat imediat! Succes, sper sa tii cont de ce am zis.
Pui lapte de la tarani in borcane, pui o lingura-doua de smantana deasupra, ea se va lasa la fund.si lesi sa se prinda ca racitura peste noapte, lesi la temperatura camerei vreo 24 de ore, dar cred ca mai putin.O sa iasa un iaurt minunat, n-o sa mai cumperi de la alimentara.Curata super bine plamanii si e super delicios.Eu stiu de la tata.
Laptele de vaca nu-i bun simplu, dar e foarte bun laptele de capra.Bea ceai codita soricelului amestecat cu tei, poti sa pui si menta daca vrei.E bun si laptele de oaie.
NUUU cum sa iti cureti plamanii?
daca vrei sa ai iar plamanii buni lasate de fumat
Treaba cu curățatul plămînilor nu se întîmplă din clipa cînd te lași de fumat.
Timp de cîțiva ani vei expectora produse gălbui destul de consistente( într-un limbaj argotic niște „meduze") și poate pînă la urmă vei reuși să te cureți.