Daca injuri sau vorbesti vulgar inseamna ca ori nu esti educata de parintii tai, ori nu ai respect pentru nimeni.
Nu toti adolescentii folosesc cuvinte urate, doar cei needucati sau cei prosti care se cred mai destepti decat altii.
La anisorii astia nu ai tu prea multa minte si discernamant ca sa intelegi ce zice lumea sau sa-ti pese, dar cand vei fi mai mare si vei fi ocolita de oameni, data afara de la servici sau exclusa din anturaje, vei intelege ca vocabularul si respectul sunt cele care-ti pot aduce noroc si succes in viata.
Nu ma intereseaza. Chiar nu am respect pentru nimeni
Dupa cum spuneam, la anisorii astia nu ai nici minte suficienta si nici discernamant.
Nu ma consideri tu pe mine proasta
Plange-te maica-tii!
Ce treaba ai cu maica mea
M a educat dar eu vreau sa par needucata, asa vreau eu
Si daca eu vreau sa injur care Este problema?
Da si nu numai! Arata cat esti de inculta si prost educata!
Daca toti adolescentii injura asta nu inseamna ca trebuie sa mergi dupa turma! daca ei mananca rahat mananci si tu? Nu cred!
Asa si cu limbajul/comportamentul, felul in care te porti si vorbesti arata ce fel de persoana esti!
Degeaba ai avea studii superioare sau te-ai imbraca elegant sau la moda, cand ti-ai deschis gura deja te-ai descris cine esti
Iar de cand e lumea se stie ca cine vorbeste urat in public e pleava societatii! O persoana culta cu cei 7 ani de acasa stie sa se comporte in public! Deci acum e alegerea ta ce persoana vrei sa fi!
E discutabil. Adevarul e undeva la mijloc.
Ideea e ca atunci cand vorbesti cu cineva nou, cu autoritatile publice, administrative, comerciale, parintii, si profesorii, trebuie sa folosesti un limbaj formal. Adica fara cuvinte obscene/urate. Pentru ca asa e un mod sanatos si civilizat de abordare.
Cand vorbesti cu prietenii tai sau cu cine te cunoaste foarte bine, si stii ca iti poti permite, poti sa folosesti ce cuvinte vrei tu, atata timp cat te intelegi bine cu persoana aia.
Ai nevoie sa inveti in ce circumstante ai voie sa le folosesti. Atata tot. Nu e vorba ca e gresit sa injuri. E vorba ca ai nevoie sa stii cu cine iti poti permite sa injuri.
Sunt fata
*needucata.
Poate pare ciudat dar mie mi place sa par needucata
Da, este cu adevarat ciudat. De ce ai vrea asa ceva?
Stiu, nu ma intelege nimeni si nici tu nu cred ca o sa ma intelegi, Pur si simplu vreau sa par ca o persoana din aia crescuta in ghetou si in locurile rau famate, daca ai citit si alta intrebare a mea, ai vazut ca vreau sa devin si infractoare
Am sa-mi asum ca asta e ironie...
Vorbesc serios
Ok, seara faina!
Ti se pare ca nu e ok?
Personal, da, nu mi se pare ok, eu nu as vrea sa fiu vazut asa.
Ok, nu ma intereseaza
Sigma.
Salut Maria. Îți voi da un răspuns cat se poate de clar și concret. Omul, fiind o ființă socială simte nevoie de apartenență la un grup, de afirmare in cadrul grupului și bineînțeles de imitare. Faptul că înjuri nu are legătură cu stima de sine ci mai degrabă cu disciplina și autocontrolul, care in final îți definesc caracterul. Atitudinea miserupistă "nu îmi pasă ce zice lumea" in cazul de față nu face bine, dar hei, așa cum ne așternem așa dormim, noi înșine alegem daca vrem să trăim într-un fel sau altul. Tinerii în general au un comportament anti-social (nu respecta mai nimic din regulile de conviețuire socială), dar în timp, marea parte se liniștesc și realizează unde greșeau, prin impulsivitatea caracteristica vârstei, reb liunea etc. Dacă tu dorești să ajungi la 45 de ani sa înjuri ca un birjar de fata cu copiii tai și profesorii lor, e alegerea ta, v i fi clasată că o mahalagioaică, o mitocani și o needucată. Fiecarei acțiuni ii corespunde o reacție. Rezultatul final sunt alegerile făcute de tine. Numai bine. Bafta
adelaina întreabă:
andreismecherul12321313 întreabă: