| aanabella2358 a întrebat:

Daca iti place de cineva merita sa ii spui chiar daca nu iti se pare ca te place sau lasi asa pana cand aflii cu adevarat ce crede despre tine? Daca nu te place cel pe care il placi tu ce faci?

3 răspunsuri:
| emignon a răspuns:

Chiar nu merită.
Fiindcă relațiile sunt afectate de foarte multe mituri. Nu sunt ceea ce trebuie.
Pur și simplu îmi place de cineva,simt plăcere,stau cu plăcerea aceea până se dizolvă pasiunea,pot să-i fac și poză fetei ca să o am ca amintire,fără să mă implic sufletește. Păstrez relația colegială,profesională,obișnuită.
Aștept să văd ce-mi iese din asta,fără să implic inima deloc. Îmi pun la treabă rațiunea. La urma urmelor,pot iubi și rațional o fată,nu neapărat sufletește,și de obicei fără ca ea să știe,asta-i mai important și frumos când se întâmplă.
Mă pun pe primul loc,când iubesc o fac rațional,sufletește dacă o să fie după logodnă mai vedem,este timp,și pe cât posibil nu arăt dacă-mi place de cineva. Îmi păstrez impresia pentru mine.
Așa e mai bine și mai ușor, și n-am de ce să mă despart după aceea dacă culoarea filmului din viața noastră se schimbă.
Devin stăpân pe sentimentele mele.
Și mă iubesc pe mine mai presus de orice.
Trăiesc cu mine, simt cu mine, sunt pentru mine.
Restul contează mai puțin.
Nu-mi ard sufletul pentru nimeni. Chiar dacă-mi place de cineva.
Consemnez în jurnalul inimii, cel interior însă, și asta e.

| theboywithanewbrightwonderfulfuture a răspuns:

Mie nu imi place no!laughing... abia inteleg ce ai scris acolo, oricum eu cred ca ar fi mai ok daca ti-ai exprima sentimentele fata de persoana iubita pentru ca odata ce afla cum te simti si ce simti pentru el o sa fie mai ok...si se mai taie din tensiunea aia care se tot adunalaughing
Numai binewinking

| StyleAndTheCity a răspuns:

Daca iti place de cineva noi iti recomandam sa ii spui, ca sa stie. Ce crede despre tine, poti afla numai daca il intrebi asta.

Inainte de a-l intreba pe baiatul de care iti place, ce crede despre tine iti recomandam sa ai grija de aspectul tau, sa te faci cat mai frumoasa iar apoi sa vii cu intrebarea.

Baietii sunt innebuniti dupa felul cum se poarta o fata si daca aceasta are stil. Mai multe sfaturi de stil poti citi si pe http://www.styleandthecity.ro/moda.