| adormuzika a întrebat:

Daca media de viata ar fi de doar 40 de ani, ti-ai trai viata diferit? happy

Răspuns Câştigător
| Hibriiiid a răspuns:

Nu stiiiuuu. Dar probabil ca as pune mai mult pret pe viata. E mai urat cand stii cat ai de trait.Probabil ca mi-as traii copilaria la fel si sicer nu cred ca m-as grabii sa ma casatoresc.As infia 2 copii cand as avea 23 de ani si le-as oferii tot ce eu nu am avut. Dupa ce ar creste, eu oricum as murii, macar as murii impacata.happy

10 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Deloc.As munci mai mult ca sa ajung cat mai repede sushappy

| Bloondyna a răspuns:

Aaa nu credhappy.

| aty91 a răspuns:

Eu zic ca da, pentru ca te-ai gandi ca nu ai foarte mult timp sa faci ceea ce iti doresti, si ai avea mai multa grija de tine, si ti-ai dori sa traiesti fiecare clipa.

| alissu a răspuns:

Cu siguranta...cand sti cat ai de trait incerci sa faci putinul timp ramas tot ce ti-ai dorit happy

| Beatrice a răspuns:

Nu cred, pana la 40 de ani ce ar fi diferit...Scoala,servici,copii tot cam aceleasi lucruri faci si cand traiesti mai mult.

| 202 a răspuns:

Da! de exemplu as vrea si eu nepotei blushing

| wastingmytime a răspuns:

Daca as stii eu ca asta-i media de viata, ar stii toata lumea si ar sta altfel lucrurile pentru toti, nu numai pentru mine. e logic, zic eu.deci mi se pare corect sa spun da. oricine ar trai diferit deoarece ar fi alte legi, alte obiective etc.

| wastingmytime a răspuns:

Si prin "daca as stii eu ar stii toata lumea" am vrut sa zic ca n-am cum sa fiu eu geniul care descopera asta si ca asa cum am aflat eu a aflat toata lumea(adica prin mass-media). stiu ca expresia aia suna de parca as fi cea mai mare barfitoare, de-aia am vrut sa o explic big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Io mias traio si acum diferit dar am 13 ani si parintii inca imi dirijeaza viata...si poate ca da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da bineanteles, oricum mai mult de 60 e nasol sa traiesti ca ii obosesti si pe cei din jur si te chinui si tu insuti, poate m-as distra mai mult