Nu stiiiuuu. Dar probabil ca as pune mai mult pret pe viata. E mai urat cand stii cat ai de trait.Probabil ca mi-as traii copilaria la fel si sicer nu cred ca m-as grabii sa ma casatoresc.As infia 2 copii cand as avea 23 de ani si le-as oferii tot ce eu nu am avut. Dupa ce ar creste, eu oricum as murii, macar as murii impacata.
Eu zic ca da, pentru ca te-ai gandi ca nu ai foarte mult timp sa faci ceea ce iti doresti, si ai avea mai multa grija de tine, si ti-ai dori sa traiesti fiecare clipa.
Cu siguranta...cand sti cat ai de trait incerci sa faci putinul timp ramas tot ce ti-ai dorit
Nu cred, pana la 40 de ani ce ar fi diferit...Scoala,servici,copii tot cam aceleasi lucruri faci si cand traiesti mai mult.
Daca as stii eu ca asta-i media de viata, ar stii toata lumea si ar sta altfel lucrurile pentru toti, nu numai pentru mine. e logic, zic eu.deci mi se pare corect sa spun da. oricine ar trai diferit deoarece ar fi alte legi, alte obiective etc.
Si prin "daca as stii eu ar stii toata lumea" am vrut sa zic ca n-am cum sa fiu eu geniul care descopera asta si ca asa cum am aflat eu a aflat toata lumea(adica prin mass-media). stiu ca expresia aia suna de parca as fi cea mai mare barfitoare, de-aia am vrut sa o explic
ColorfulBubbleGum întreabă:
ShadowAngel întreabă:
Infernia întreabă:
xDivineAngel întreabă:
Upssblog întreabă: