Familiei, prietinilor? Si de ce sa le faci placul dusmanilor landu-ti viata, lupta in continuare arata-le ca poti continua si ca nu esti o persona slaba, chiar daca simti ca nimeni nu te suporta nu e chiar asa, cel putin familia nu cred ca nu te accepta mai ales fiindca te-au crescut pana la aceasta varsta.
De unde sti tu ca pe lumea cealalta e mai bine decat pe asta? Aici poate treci prin momente dificile dar acolo nici amcar nu sti cum e?
Viata asta ti-a fost data si nu ai tu dreptul sa ii pui capat prima data e a lui D-zeu si dupa este a ta.
Sfatul meu:BAGA-TI MINTILE IN CAP, moarte NU e solutia, mergi la un psiholog sau la duhovnicul tau in aceste momente si el poate fi un indrumator foarte bun.
Buna,moartea nu este solutia, tu nu ai dreptul sa iti iei viata, doar Cel care ti-a dat-o.Si daca mori, nu mai poate nimeni sa iti spuna predici inteligente despre viata deoarece esti...in pamant. Poate doar sa ti le spuna inainte, iar daca vei trai persoanelor dragi le va pasa de tine.Nu crezi ca esti putin cam dramatica? Serios acum, toti trecem prin clipe grele, unii chiar mai grele decat altii, dar asta nu inseamna sa gandesti cum o faci tu.Acum,ai nevoie de ajutorul unui psiholog. Vorbeste cu parintii si fa-ti programare.Nu poti continua asa!
Poate ca moartea nu e solutie, dar oricum viata - moarte pentru mine e tot una. Care persoane " dragi ", daca existau... nu mai eram in starea asta.
Dramatica? Nu, sunt realista de ce sa ma mint ca e totul in regula, cand de fapt nu e asa. Toti trecem prin clipe grele, doar ca la unii trec si la unii nu, eu fac parte din a doua categorie.
Psihologul nu face nimic, iti vorbeste baliverne si atat nu te intelege.
Imi pare rau pentru tine, nu esti singura persoana in situatia asta, sa inteleg ca nu ai persoane dragi langa tine dar asta nu inseamna moarte.Sunt foarte multe fete\baieti etc care nu au parinti,nu au pe nimeni pe lume poate doar niste bunici care saracii,le plangi de mila[varsta inaintata, nu au bani etc], dar care au mers mai departe asa cum au putut, au infruntat viata cu curaj si au ajuns cineva. Poate ca ai persoane care tin la tine, si care sunt langa tine dar tu nu realizezi acest lucru.Eu nu vreau sa ma bag in viata ta, apoi imi vei spune ca nu am cum sa te inteleg [poate chiar asa este], eu doar am incercat sa iti dau niste sfaturi.Tu vezi ce faci mai departe, daca intr-adevar consideri ca moartea este solutia, cred ca nimeni nu te poate opri!
Daca mori voi plange eu!
Pai,eu iti zic din experienta sa te calmezi, sa incerci sa te gandesti si pana la urma incearca sa ceri ajutorul moral al unui priete/psiholog...si daca nu si nu, fa ce-ti taie mintea
Familia? Probabil nu stai bine la capitolul prieteni dacă tot gândeşti aşa, şi dacă nu e cum spun, şi prietenilor le pasă de tine, deşi greu îi găseşti pe cei adevăraţi. Oricum, atunci când cineva îşi ia viaţa e echivalent cu uciderea unui alt om, pentru că Dumnezeu ţi-a dat viaţă, şi numai el are dreptul să ţi-o ia.
Am citit ce ai pe suflet.Sa sti ca si eu sunt in situatia asta..eu am schimbat mai multe gasti, am ajuns sa ma simt bine si credeam ca am gasit cea mai buna prietena, dar ea considera pe altcineva si eu ma simteam a treia roata.Tot ce imi doresc e un singur prieten dar care sa fie mereu acolo...probabil de asta ai nevoie si tu
..si daca ai nevoie sa vorbesti cu cineva poti sa imi spui, pentru ca parintii nu inteleg sau stau mereu sa asculte.Un sfat:fii tu insuti si vei gasi pe cineva sa te intaleaga.