Nu tot ce e bine pentru noi e bine si pentru celalti.trebuie sa-i mai si lasi sa moara fiindca n-or sa te lase sa traiesti.
Lasa calificativele. asta e, atat le duce mintea. Educatia nu e adresata celor care stiu, ci celor care nu stiu si au nevoie sa afle.
Sunt cateva persoane care intra cu diferite nume, pun intrebari, dupa care isi dau calificative "inteligent" si "folositor", iar la altii dau "stupid" numai din cuza ca nu le place persoana care a dat raspunsul. Si pluseaza cu fiecare "nume".
Daca dadeai ''bip'' la pasarica sau la curulet ii dadea tasu cred ca nu te considera stupid dar stii cum e : - nebunu mereu va spune ca-i sanatos ca si cel din puscarie e nevinovat.Asa ca cauta sa iei legatura cu betivu de tassu sau c...va de ma-sa si vezi unde-i buba ca ea nu devine proasta din nastere pentru ca noi oameni avem ratiune dar daca nu e ingrijita devine idiotenie.Asa ca lasa ca nu ai sanse sa schimbi lumea nici ISUS n-a reusit cu toate ca el sa straduit mai mult ca noi...
"Sa nu fii prea dulce caci te vor inghiti, sa nu fii prea amar caci te vor scuipa" pa. pa!