Cică visele se sting de parcă le scoţi din priză
Inevitabil, clipa m-a ajuns. Pentru o secundă, toţi ochii s-au oprit din plâns
După un fum simte şi el senzația, că noi preferăm tentația, oricare ar fi destinația! x
Your love is like bad madicine ![]()
Fã'ti timp sã iubesti chiar dacã nu esti iubit Si chiar si singur pe pãmânt sã fii cel mai fericit:-x
Am o gramada de defecte.stiu` nu oblig si nici n`am obligat pe nimeni sa ma accepte`!:"
Zambeste chiar daca ai sa cazi Chiar daca soarele apune si azi
Te rog sa zambesti si sa-ti amintesti ca fluturii traiesc doar o zi pe pamant...; x
Esti in dormitor, iti aprinzi o tigara...itsi pui un wisky
incercand sa uiti de dor
. Nu te gandeai ca primul o sa fie el. ca vrei sa uiti tot trecand peste
. Inca te gandesti la vechea ta poveste; x
Nu incerca sa fii a lor • Sunt multi care nu stiu ce vor • J` tine mereu deschisa o ureche • Sunt niste secrete • Doar intre fete
De obicei nu crezi pana nu vezi cu ochii tai daca se poate. Ca visele devin realitate!
Se grabeste s-ajunga dincolo de ploi, dar pâna atunci mai înfrunta furtuni si noroi
M.am resemnat atunci cand trebuia sa sper. Am ascultat atunci cand trebuia sa zbier ![]()
You are my dream There's not a thing I won't do I'll give my life up for you 'Cause you are my dream![]()
it's now or never I ain't gonna live forever.x
nu inseamna ca nu plang daca n-am obrajii uzi.x
Nu exista motive doar intrebari fara raspuns...nu exista liniste doar soapte spuse pe ascuns.; x
What is more paintful? When a person whom you trust,hurts you or The person whom you hurt,still trusts you?![]()
Cand te uiti in urma,te gandesti... Chiar daca a fost rau sau bine,acum zambesti ![]()
asa`ca nu plange... revinotzi in fire.unu pleaca. altu` vine.
Ce uşor e să ne prefacem c-am uitat.Dar ne lipseşte tot ce ne-a legat.
Dupa dezamagiri sperante facute scrum, am deschis ochii, erai tu...
Nu mă interesează părerea altora şi tocmai de-asta nu fac nici cel mai mic efort ca să mă schimb
.
Mereu imi reprosezi ca sunt rece si rea... dar uiti ca tu m-ai invatat sa fiu asa
vreau ca atunci cand te gandesti la mine sa spui : uite, fata asta chiar a tinut la mine![]()
![]()
Chiar daca toata lumea e-ntre voi Chiar daca el nu-i vinovat Chiar daca stii si n-ai uitat
Sunt singura care te-a iubit asa cum ai visat.sunt fata care s`a straduit si pentru tine s`a schimbat
Amintirile cu tine'
nimeni nu mi le poate lua:X
sper sati placa:*
~ Indiscutabil, aş face orice pentru VOI! ^^
` E greu să-i dăruieşti ceva unui bărbat căruia ai vrea să-i dai Universul. ![]()
• Am o singură speranţă : că mai pot trăi visând! •
~ Hai să lăsăm toate grijile de ieri!
`Cerul, fără tine, plouă cu lacrimi... [
]
• Detest oamenii care spun „îi dau o ultimă şansă", dar, de fapt, oferă o mulţime...;-j
• Vreau să vină călduraaa •
» Eu nu cred că prin insulte vei putea motiva vreodată.
Întotdeauna primeşti ceea ce oferi. ![]()
~ Sunt una din persoanele care se comportă la fel, indiferent că sunt în viaţa reală sau cea de pe facebook.
~ Momentul enervant când ai 30/40 de sutimi în lucrare şi profesorul nu le ia în calcul...;-j
» Şi urăsc atunci când râd şi profesorul mă priveşte insistent în ochi...;-w
~ Ziua de ieri este istorie. Ziua de mâine este un mister.Iar ziua de azi este un cadou. ~
Nu-mi place când prietenii se comportă altfel în compania altor persoane. ![]()
Nu-mi place când cineva e pe cale să-ţi spună ceva, iar apoi îţi spune "Nu mai contează"._.
-Waw! Arăţi super azi. - Ce vrei să spui?! Adică ieri arătam urât?!
~ S-au văzut prima oară într-o seară de... MAI
\; d/
• În zilele noastre, compasiunea e interzisă chiar de ştiinţă.
» Am obiceiul să cred tot ceea ce zic, ba chiar sunt încântată de plăsmuirile mele. ^_^
» Dacă încă mai simţi ceva pentru mine spune-mi acum sau ignoră-mă pe vecie...
LoquitaSeMutaInViataReala întreabă:
βσσblėėŝ întreabă:
Anonimboy111 întreabă: