Nu te îngrijora, te vei descurca dacă ai învățat. ![]()
Teza e alcătuită din 2 subiecte. I și II.
În primul subiect o să vă dea exerciții simple, de obicei pentru notă de trecere,
În al doilea subiect, niște probleme de nivel mediu, cu formulele ce le-ați învățat.
Oricum dacă ești în clasa a 5-a ( prima teză) va fi ușor. Vă va da mai mult din recapitulare din cls a 4-a și ce-ați mai făcut de la începutul anului încoace.
Baftă multăă! :*
Daca ne da din a 4a `s moarta ca de atunci numai stiu nimic ...Si da, am facut destul de multe dar eu nu`s prea ..desteapta ca sa zic asa. Ai putea sa ma ajuti sa aflu patratul perfect si cubul? Chiar nu stiu cum ...de exemplu :
9 la exponentul 7 = PATRAT PERFECT SAU NU?
Si la cub numai stiu
zi-mi tu ca trebuie sa stii, daca ai trecut deja de prima teza stii.
Pătratul perfect e format din 2 numere identice.
De ex : 1x1=1
2x2=4
3x3=9, etc.
9 la exponentul 7 nu e pătrat perfect.
Iar la cub, e un număr cu exponentul 3.
Se numeşte cub perfect orice număr natural care se poate scrie ca puterea a treia a altui număr natural.
Multuuu`.
Nu trebuie sa te panichezi. Teza este ca un test doar ca din toata materia.Normal are trebui sa va dea 2 parti.Prima parte ar trebui sa fie grila cu vreo 12-13 ex si la partea a doua vreo 4 ex care ar trebui sa le faceti voi.Acum nu stiu sigur dar noraml asa ar fi.Sa nu te speri ca daca inveti o sa stii.Bafta multe!
1.Nu te mai panica, 2.Lucreza cat mai mult din materia pe care ai studiat-o pana acum. Exercitii probabil o sa va dea din capitolele mai importante pe care a insistat mai tare.Mai mult de 5 exercitii nu prea cred, insa mai bine nu te ai mai plange si te ai duce sa lucrezi
AndRei110gGg întreabă: