| cazan a întrebat:

Dc. fiecare data baieti vin la fete si le intreaba daca vrei sa fi cu mine?

11 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Inaine era asa dar acum s-a schimbat vremea.Acum sunt si fete care intreaba acest lucru.happy Binenteles ca sunt niste fete mai curajoase de felul lor happy

mariana
| mariana a răspuns:

Stii, Eva l-a tentat pe Adam cu marul din Pomul cunoasterii, dar cum ea reprezenta doar o "coasta" a lui Adam, s-a considerat ca initiativa i-a apartinut acestuia.
Din mosi stramosi, barbatii plecau la "vanatoare", desigur cu exceptia matriarhatului, cand "bietele femei" trebuiau sa se descurce cu toate lucrurile pe care le aveau de facut.
Chiar daca acum fetele sunt mai independente, mai agresive si vor sa cucereasca ele un baiat, prin aceasta forma de manifestare, tocmai le cam dispare feminitatea, care este apanajul nostru ca, fiinte sensibile si "cuceritoare". Eu nu a-si proceda asa, exista si o posibilitate fina de a atrage, ca un magnet, baiatul ce-ti place. Un usor flirt, o privire mai insistenta, o conversatie mai interesanta in grupul in care esti, pe care tu s-o conduci si s-o canalizezi si desigur multe alte lucruri subtile, care chiar ne caracterizeaza. De ce sa dai cu batul, cand poti sa atingi doar cu o privire pe cel ce te intereseaza. Daca observi ca, prin aceste mici "trucuri" nu te baga in seama, este bine sa te lasi pagubasa, pentru ca poti sa devii patetica si nu cred ca-ti doresti acest lucru.
Daca esti curtata si nu doresti acest lucru de la cei care ti se adreseaza poti in mod politicos sa-i faci sa te inteleaga ca nu esti interesata si atunci nu este nici o problema. Femeia alege din instinct pentru ca, vrea sa fi aparata si protejata de baiatul ce-i sta alaturi si atunci are anumite criterii de selectie, care ne-a fos inoculat genetic, tocmai pentru ca noi trebui sa reprezentam stabilitatea intr-o relatie. Cred ca ti-am raspuns la intrebare si cred ca ai inteles ca daca tu vrei sa initiezi o relatie, te-ai pune intr-o situatie neplacuta daca ai fi refuzata, ori baietii sunt deja obisnuiti cu acest gen de refuzuri.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Nu! si nu e vb de curaj, ci de firesc, normalitate, si egalitate in drepturi si... obligatii! Asa cum ele vor salarii egale, la munca egala, ETC, tot asa au si dreptul sa faca Ele primul pas, dupa cum au dreptul si la orgasm/e, "oferite" de ei, primite, cerute, obtinute sau autoOferite!>>>^^^...

| ioanaa a răspuns:

Pana acum cativa ani era asa. Insa in zilele astea pot sa zic ca si fetele fac primul pas, de cele mai multe ori dau de inteles baiatului respectiv ca ar vrea ceva de la el. Sunt baieti carora le plac fetele de genul asta, dunt baieti care vor ei sa "agate", sunt persoane si persoane.

| pppaaauuulllaaa a răspuns:

Baieti trebuie sa faca, curte la fetewinking

| meioana a răspuns:

...pentru ca nu se duc fetele la iei sa-i traga de maneca:-p

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pt ca nu stiu altcevalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt baiat dar nu am intrebat asa ceva niciodata...nu stiu de unde scoti asemenea intrebari tu gigico

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am vazut fete care intrebau necunoscuti in parc; Vreti sa va culcati cu mine?(e ogluma). E de datoria baiatului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai unele fete au curajul sa intrebe un baiat.Sincer si eu am intrebat o data un baiat pentru ca nu imi dadea importanta si mi-am luat inima in dinti dar partea buna e ca nu m-a refuzat in rest baietii m-au intrebat pe mine.