| KKarl a întrebat:

De ce acum, majoritatea oamenilor (adolescenti) sunt asa de ciudati. Adica, se imbraca cu pantaloni stramti sau lasati, cu frizuri ciudate, care fumeaza. Voi cum sunteti? Povestiti-mi despre voi. Cum vedeti aceste „personaje" si daca si voi sunteti in aceeasi situatie. Daca sunteti in aceeasi situatie, va rog, spuneti-mi, ce v-a determinat sa deveniti astfel. Daca nu, parerea voastra despre aceste „personaje". Astept raspunsuri aici, dar si la karlkwiatkowski79@atlas.cz

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu ești cel diferit și ei 'turma' nu-i poți face pe toți diferiți, dar tu fiind 1 poți veni în turma lor. Adică ori îți pierzi caracterul și devi ceva comun, ori investești timp în gândurile și visele tale asumându-ți faptul că vei fi etichetat diferit. Este timpul tău îl irosești cum vei. Cum sunt eu? Eu nu mă cunosc nici 2%, dar nu renunț la rațiune și imaginație pentru niște muritori trecători.

7 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Eh, pai e simplu.
Pantaloni mulati port cand vreau sa-mi evidentiez "iPhone-ul" din dotare, mai pentru o poza pe "Facebook".
Pantalonii lasati ii prefer ca deh, am si eu spatiu in ei, nu-mi suprim "castile" in ei, libertate frate, daca stii ce zic.
De frizura, e destul de simpla, in sus cam 10 cm, apoi e dat pe spate, atrage priviri, e exact ce trebuie cand iesi la agatat.
De fumat e si mai simplu, gandeste-te mergi si tu pe strada si vezi o fata frumoasa, iti e greu sa intrii in vorba cu ea, dar daca fumezi, o poti intreaba frumos"Hei pisi, ai un foc?" si de aici e totul floare la ureche.

Deci vezi, totul are un rost bine gandit, bine pus la punct.

PS: Pacat ca ce am spus eu mai sus e fictiune, ce sa faci, nu prea e genul meu.

| Nemessys a răspuns:

La pantaloni nu am nimic impotriva. Chiar si cei rupti sunt destul de ok, insa nu cu gauri mari. Oricum eu prefer fara gauri, nu vad nimic super fain in a avea gauri in pantaloni. Dar la fete, ele le poarta pentru a atrage privile baietilor, ca sa iasa in evidenta sau ceva de genu'. Adica stii si tu cum e, cu cat e mai dezbracata fata cu atat e mai,, sexy". Ma rog dar si aici nu prea am nimic contra. Insa urasc bluzele alea scurte care daca le poarta, li se vede buricul. -_-, deci alea nu le suport. Sau daca o fata e imbrata intr-o bluza de aia + blugi, super super scurti... deci eu nu suport combinatia asta -_-. Ma rog. acum e vara deci o s-o vad din ce in ce mai des. Si daca un baiat se uita la ea, e ceva gen,, ce **** mea te uiti la mine? " Adica nu inteleg cu ce e baiatul ala de vina, ca doar nu el a pus-o sa se imbrace asa. laughing)
2. Frizurile. Nici aici nu am nimic impotriva. O frizura clasina, normala, fara sa fie facuta cu nu stiu ce produse, e ok... Cum sunt eu, las parul asa, nu am de gand sa bag toate chimicalele prin el.
3. Fumatorii. E prea mult de scris aici. Dar iti cat mai pe scurt. NU-I SUPORT!

| DenisaNicoletaG a răspuns:

Sunt o persoana normala, port blugi normali, stramti, mai largi, nu prea mor asa dupa blugii super rupti, port cu cateva modele, dar nu exagerez happy
Mie nu prea imi pasa de felul cum se imbraca lumea, cum isi fac unii parul sau asa, fiecare poate sa faca orice, pana la urma e viata lui si nu trebuie sa judecam de la exterior.
Mie mi se par sexy persoanele astea, acum depinde happy

| FaraNume1245 a răspuns:

Foarte multe dintre aceste personaje sunt foarte false. Nu sunt in situatia asta, cu toate ca fac parte din aceeasi generatie. Port haine largi in general, nu ca sa ma dau smecher, ci pentru ca ma simt bine in ele. Am o freza normala si nu fumez, desi stau in mare parte cu fumatori.

| FrateleTedur a răspuns:

Deci fi atent: vad ca vorbesti mai mult despre baietii si o sa fac si eu la fel. In generatia asta din care fac si eu parte (din pacate), singurii baieti care poarta pantaloni de care ai zis tu sunt ori cocalari, ori fuckboy. Fuckboy sunt acei baieti care au norocul sa arate de bine, toate proastele si tarfele sunt in gat dupa ei, si sar dintr-una intr-alta ca la maraton. Nu ai sa vezi un baiat serios, binecrescut sa poarte pantaloni de aia mulati sa ii se vada scula prin ei. Despre freza. Toti o au la fel. Cat mai scurt in parti, cat mai mare sus si data pe spate. Simplu, dar greu de intretinut. Iar despre fumat, aici sunt mai multi factori. Acum sa vorbesc despre mine.
Am 16 ani, sunt single ( beta convins ), port cel mai des orice fel de blugi. Mai skinny, mai largi, 3 sfertuti... Nu conteaza pentru mine. Freza este o mare problema pentru ca oricum o aranjez nu imi place, asa ca port sapca sau fes cam tot timpul cand ies din casa. Cat despre fumat, am fumat tutun 2 ani. M-am lasat din fericire. Insa ca orice alt beta, am nevoie de vicii, ca sa uit cat sunt de ratat. Asa ca am inceput sa vapez, beau si sa trag maria. Pana acum nu regret nimic din deciziile luate, poate doar ca nu mi-am lasat sentimentele sa iasa la iveala mai des.

| JustBreakRules a răspuns:

Eu sunt o persoana simpla, port haine de toate felurile. Dar nu fumez, nu am o freza ciudata. Li se da prea multa libertate copiilor din ziua de azi. Nu sunt de partea niciunui "grup" sa zic asa.