| YusukeUrameshi a întrebat:

De ce e viata asa de ****? Dimineata fericit radeam etc si acum seara la spital... De ce iti mai da bucurie doar ca sa te amageasca si dupa sa ti-o ia inapoi in scurt timp.

Răspuns Câştigător
| Bmth_Emi_1996 a răspuns:

Stiu si eu cum e... Nimeni nu scapa virgin din viata, ea ne *** pe toti..Asta m.a impins pe mine sa devin emo, rautacioasa, si inchisa in mine..NU iti recomand sa devi ca mine...
Dupa rau vine bine, intodeauna, si invers... Spun din propria expereienta, aveam momente cand urlam de durere (sufleteste vorbind)
Doar incearca sa te relaxezi, gandeste-te la lucruri care iti dau o stare de bine, daca ai posibilitatea, asculta muzica, spre exemplu, eu momentam ma relaxez prin muzica rap, fiind fata, ascult si ma linistesc pe loc, si imi trece toata starea de c***t...
Asculta gen Haarp Cord, Suncarpati, Alan & Kepa, Parazitii, etc"
Ai grija de tine, sper ca te-am ajutat...
Viata nu e roz.winking

3 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

Pentru ca lucrurile frumoase in aceasta lume se intampla foarte rar.Ca sa fgii fericit, trebuie sa fii bogat frumos si/sau prost. Desigur, sunt si altfel de oameni fericiti, dar foarte rar, sunt doar multumiti.
Primesti bucurie de la alti oameni si intamplari, si tot alti oameni si intamplari ti-o iau.E totul ca si o roata.

| SergiuBoss11 a răspuns:

Ce-ai patit? ce cauti la spital?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te inteleg...asa-i viata nedreapta! Pana la urma vorba ceea:''LIFE IS A BITCH...SO LEARN TO F*** IT!''