anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce mai nou se scrie gurl si nu girl?

Răspuns Câştigător
| pengu a răspuns:

Ori a încurcat careva tastele, fiind una lângă cealaltă și cineva a zis că e mai "cool" așa, ori este încă un cuvânt ce vrea să intre în limbajul de internet ca și "da" (the), "iz" (is), "sez" (sais) etc. tongue

10 răspunsuri:
| byoana a răspuns:

Nu asa se scrie. E o greseala facuta de cineva. E o greseala pe care o poate face usor deoarece,, u" pe tastatura e langa,, i".

| BackAgainToTPU a răspuns:

E mai cool cica thinking
Eu le folosesc pe ambele big grin

| anka a răspuns:

Din nestiinta.

| Cristi_1137 a răspuns:

Pentru ca nu site lumea sa scrie prea bine laughing

| kiss a răspuns:

Serios?hee hee eu am invatat ca se scrie girl laughing

| Anakatsu a răspuns:

Ce intrebare idioata laughing)

da acum serios se intelege de unde vine intrebarea just look at the avatar

| Ade28Ade a răspuns:

Se scrie gurl si nu girl? Eu am invatat ca se scrie girl, dar ma rog poate cineva a gresit deoarece u e langa i sau poate e mai ``cool`` sa scrii gurl. O sa ajungem sa facem o alta engleza in ritmul asta...

| chocolatemuffin a răspuns:

Pai cica asa e mai 'cool' multe cuvinte in america se pronunta diferit de cum se scriu, mai toatebig grin si cand pronunti girl se aude mai degraba cu u nu cu ibig grin eu le folosesc pe amandoua, si 'gurl' si 'girl'big grin

| purpleice a răspuns:

Nu e mai noua, e destul de veche chestia asta. o folosesc americanii atunci cand scriu, e ceva in genu cum scriem noi cuvintele pe mess, asta nu am inventat-o noi e de la americani, pentru ca e mai misto sa scrii asa decat cum trebuie.cum si noi scriem nu stiu in loc nu stiu etc, deci cam asa e s la ei, ca am adoptat si noi chestia cu gurl, asta e altceva. a si nu a gresit nimeni cand a scris asta, nu stiu cum sa zic e limbaj de cartier.

| WickedBoy a răspuns:

Din pura prostie omeneascalaughing Incearca si tu garl happyCa asa se pronunta

Întrebări similare