Nu e adevarat ...nu mai gandi asa! Cei din jurul tau te iubesc, chiar daca nu o fac cum ti-ai dori tu ei te iubesc, fiecare in felul lui
, multi nu stiu sa-si exprime sentimentele si incearca cum pot ei. Haide, nu mai fi trista ca ma instristez si eu
! Zambeste
! Vrei sa-ti arat ca ii pasa cuiva? Mie
daca nu mi-ar fi pasat, nu te-as fi sfatuit! sper sa te simti mai bine
te pup
si nu uita: smile
!
Nu trebuie sa gandesti asa gandeste-te ca sunt persoane carora le pasa si tin la tine
cine te face sa plangi nu iti merita lacrimile iar cine ti le merita nu te va face niciodata sa plangi
fii tare, mergi inainte si nu mai pune tot la suflet
Ai cumva o depresie?
nu trebuie sa gandesti asa... poate nu vor sa te raneasca intentionat. vorbeste cu ei si poate te vor ajuta. dar nu te gandi ca nimeni nu te iubeste sau ca toti te ranesc
Cum ca "nimic din ce faci nu e bine", te inteleg! Cum ca absolut nimeni nu te iubeste, nu e chiar asa!
Uite cum stau lucrurile. Tu esti iubit de toti, dar tu crezi ca te urasc pentru ca nu sti prin ce au trecut. Unii sunt invidiosi pe talentele tale, ca esti sanatos, dar totusi te gandesti ca aceei oameni pot suferi de o boala sunt speriati tristi suparati pe viata?! Vorbeste cu ei si vei fi si u inteles.
Nu e bine sa gandesti asa. Cu siguranta sunt multe persoane care tin la u. Incepand de la familie, pana la prietene/prieteni, si poate chiar niste baieti despre care u nici nu stii de existentza lor.
Smile. Tomorrow can be worse.
Daca iti imaginezi pe cei din jurul tau ca pe o oglinda, oare ce vezi?
Si tu esti oglinda cuiva. Oare tu ce oglindesti?
Pai cam asta mi se intampla si mie cam de vreo 5 ani(de cand aveam 10 ani); atunci s-a cam dus si norocul meu.Eu cred ca poate fi vorba de un blestem sau de niste incercari pe care ti Le da Dumnezeu; nu-ti pierde speranta pana la urma totul se rezolva.Fii optimista.
Crede'ma asa ma simt si eu.
Baiatul pe care il plac vb pe mess cu toate prietenele mele in afara de mine, cand iesim cu totii iar la fel, la scoala urasc pe unii colegi ca se poarta c d 3 ani.nu cu mine in general. am o viata de kko in acet moment
M'am saturat de viata asta. da nah. nu vreau sa mor mi'e prea frica d moarte. mai bine sufar. poate peste ani voi fi alta
poate voi fi fericita.
Si eu sint la fel
nimeni nu poate intelege sau cine cred ca este de incredere sau cam asa ceva
de ex o fata care credeam ca ma iubeste ea nu avea treaba si mi-am facut planuri si sentimentele mele ranite si sangerete
asa ca stiu si eu prin ce treci si sper sa gaseti o persoana care te va face fericita
VulpeaDinUmbra întreabă: