Acum inteleg bro de unde ai traumele astea. unde isi are radacinile fobia ta de casatorie.
sarmanul de tine.prin cate ai trecut.
Pentru ca isi da seama ca nu are rost. E o povara inutila. De ce sa se lege la cap daca nu-l doare?
Pentru ca fetele nu sunt destepte si se daruiesc prosteste sperand ca aceasta ii va determina pe baieti sa le aprecieze si ramana cu ele... de ce sa plateasca un baiat pretul daca poate primi pe gratis ce-si doreste?!
Milică vine totusi un timp-sorocul
n-am cum sa mai pun intrebarea (am depasit norma) ce este sorocul? hai ca poti!
Pentru ca-i destept. Ia gindeste-te, ar mai avea acces cineva in haremu' lui? Da o gramada de gagici pe un si daca "mai calca si el strimb", nu-i unfla aia capu' de cucuie? Ca doarme iepureste, cu facaletu' sub perna.
Unde-ai fost ba pina la ora asta? Sa vars gunoiu' mamicule. Sa versi gunoiu ai? Las' ca-ti dau eu tie gunoi, ce-ti ia 5 ore sa versi gunoiu? Ai fost la pitipoanca aia de sub noi. Ce eu n-am auzit cum gemea. Si poc, poc. Auoleooo maimicule, nu mai da bre ca eu chiar am varsat gunoiu, da era toboganu infundat si am cautat administratoarea sa-l desfundam. Aaaaa, deci recunosti ca n-ai fost doar cu pitipoanca, a fost si administratoarea. Adica in 3 ai? Si poc, poc
Stai mamicule, de unde dreak ai facaletu' ca ti l-am sterpelit ieri. Da' ce crezi ba ca am doar unu, cu asa pramatie in casa? Si poc, poc