| Ioonela a întrebat:

de ce s-au despartit cei din formatia RBD? happy

14 răspunsuri:
| moonY a răspuns:

Cine e rbd?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Probabil nu s-au mai înțeles din punct de vedere financiar, etc.
Pa, pa.

| tukhey23 a răspuns:

Bani=ochi dracului. Ei au vrut altceva, de la viata. si crede ei, ca e mai bine asa. happy

| dulshe a răspuns:

RBD s-a despartit din invidie, fiecare vroiau o cariera numai pentru el/ea singur/a, nu sa o imparta cu altii, vroiau k fanii sa ii iubeasca numai pe ei
na soarta si mie imi placea de rbd dar :-s

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Banii sunt motivul principal...cum au avut putina sclipire... s-au crezut mari vedete...ca toti copiii.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nush dc au facut asta dar era tare bine cand erau impreuna.happy Numai ei stiu ce au facut.happyAcum fiecare e pe cont propriu.Pacat! sad Cantau atat de bine impreuna.happy

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Din cauza banilor
cand s-a terminat telenovela rebelde nu au mai avut asa mare audienta

| anonim a răspuns:

Din placere.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa nu mai fie impreuna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna sunt ana si sunt fan acasa ma prefac ca sunt tu
:*

| vykkusor a răspuns:

Divergente de opinii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cauza producatorilor. vroiau proiecte noi.pedro damian vroia telenovele noi oh go on.RBD ii cam incurca si i-ar fi eclipsat total viitoarele sale proiecte.mai pe scurt: E VINA LUI P. DAMIAN!
ps:nu e vorba de bani.au castigat foaaaarte bine cat erau impreuna.nu erau nebuni sa creada ca vor avea mai mult succes ca solisti.nu mai fiti rautaciosi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu si nu imi pasa pentru ca sunt foarte dezamagita de ei, cantau asa de bine impreuna, oricum ii iubesc la fel de moooolt, pacat nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am auzit ca s-au despartit din cauza lui maite pentru ca ea a vrut sa joace an filme si nu prea avea timp pentru cantat