| guess_who a întrebat:

De ce toata lumea isi bate joc de mine?

15 răspunsuri:
| ._6225 a răspuns:

Nu baga lumea in seama. Lumea e rea, invidioasa. Rar mai gasesti acum persoane cu capul pe umeri.
Tu fi la fel in continuare, arata ca ai cei 7 ani de acasa si nu dori raul nimanui, si nici nu jigni.Nu te lasa influentata de cei care isi bat joc de tine. Gandeste-te ca ei au fost mai putin dotati de Cel de Sus din punct de vedere mental.

| r8driver a răspuns:

De ce spui { toata lumea } de cate ori mi-am batut eu joc de tine? =*?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa stie lumea asta stramba, sa fie dreapta.vazuta-i roata stramba sa mearga drept? eu nu.

| turist a răspuns:

-Anca- are dreptate!
Dar stii semnificatia "povestii" cu Isus? Stii ce a facut El?
Te sfatuiesc sa discuti aceste lucruri cu parintii tai, cu un profesor de religie, sau cu un preot...de cine te simti tu mai apropiata... dar pentru inceput, nu cu prietenii si colegii tai!
Sunt lucruri "adinci", interesante, pentru a le intelege cred ca ai nevoie de ajutor!
Succes, optimism, rabdare!

| georgiana a răspuns:

Nu mai pune totul la suflet si fii mai optimista, noi de pe acum ne plangem de probleme, dar cand o sa fim casatoriti si avem o familie si copiii de crescut ce facem? ne omoram? Linisteste-te, o sa fie soare si pe strada ta! Esti tanara, ai parintii lnga tine care iti sunt alaturi zi de zi si lupta pentru tine ca sa-ti faca un viitor.Capul sus! Zambeste si fii tare.by`

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Lumea vorbeşte...doar ai grijă să fii mai bun(ă) ca ea, să fii tăcut(ă), să demonstrezi tot ce e de demonstrat prin fapte, nu vorbe...nu te sinchisi prea tare de vorbele celorlalţi, oricum sunt doar o mică parte din viaţa ta, iar peste câţiva ani nici nu îi vei mai vedea. Ai tot viitorul în faţă, profită de el!

Stefan
| Stefan a răspuns:

Totusi nu te inteleg, de ce lumea sau cei din jur ar putea sa faca asa ceva? Nu crezi ca ar trebui sa faci ceva pentru a schimba aceasta stare de fapt!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

R8driver are drepate si tu ii bagi in seama
nu ai un prieten in care sa te increzi nu ai pe cineva... de incredere te v-a ajuta DUMNEZEU te asigur eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca, nu stii sa iti impui punctul de vedere.

| Andra_5221 a răspuns:

Omul prin natura lui este contruit sa dea vina pe celalalt, sa se mandreasca si sa se considere superior.Acum...depinde la cine e problema, daca e la tine sau la ei. Daca e la tine incearca sa nu mai fii asa de timida(daca esti), sa iti castigi respectul fara sa jignesti si atunci cand ai o opinie sa ti-o sustii indiferent de reactia celorlalti.

Daca problema e la ei, atunci nu prea poti sa faci multe lucruri.Sunt sigura ca ce ti se intampla e pentru ca nu esti ca ei.Incearca sa privesti in interiorul tau sa gasesti solutii(orice are solutie mai putin moartea), sa nu iti pierzi increderea in tine si mai ales sa nu iti pierzi idealurile in viata(ceea ce mai mult ca sigur ca cei despre care zici nu au). Sa nu iti uiti drumul in viata pentru nimic in lume si sa nu iti pierzi speranta ca intr-o zi va fi bine si pentru tine.

Aceia despre care vorbesti tu nu sunt decat niste copilasi rasfatati care privind uneori in mintea lor nu vad decat niste trofee de mult imbatrinite si vise amagitoare.

| tweety_8071 a răspuns:

Pentru ca le permiti!
daca ai o zi proasta taci nu-i provoca ignora-i, daca te simti bine nu-i lasa sa-ti strice buna dispozitie zi-le cateva vorbeste-le inteligent nu ii jigni si daca vezi ca tot continua cere ajutorul unui adult sa vezi cum se linisteskbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Care waiting. Ca le dau eu la... frustrated.
Motiv? Pentru ca sunt fraieri si vor sa para ce nu sunt niste smecherasi, retine de la minewinking aia care fac misto sunt 0winking.

| St!L a răspuns:

Care? te cunosc?
Probabil faci tu ceva in privinta asta si de aceea se ia lumea de tine, greseala e la tine incearca sate comporti cat mai frumos si sa eviti sa pui intrebari stupide si nimeni nu va avea nimic cu tine.

| JeSa a răspuns:

Lumea e sloboda! de acesti "clovni" in viata te vei mai lovi cu siguranta, dar ceia ce e de facut, e sa nu dai asa mare importanta,- trateaza totul cu indiferenta - ca numai atunci ...nu vei da ocazia sa guste din satisfactia de a te vedea ...ca stai rau, poate asa isi vor invata si lectia!
Nu te lua dupa lume, daca tu te simti Ok? restul nu vadwinkingde ce sa se opuna!?
Sa fii tu insuti, si restul te vor iubi!
winkingJessy

| Alex0756 a răspuns:

Pai,toti nu mai au respect de ceilalti din jur...cum ar fi:uite azi s-a lasat lasata de seclo si sau facut niste focuri mari, si, seara mama mi-o spus ca mergem in oras, su seara o spus ca merge ea pana la cineva si bunica mi-o spus ca s-a dus acolo la petrecere.BAFTA