Gresit spus toate! Eu sunt fata, si nu am o varsta mare, am 14ani, si il urasc! Nu ma atrage din nici un punct de vedere, nici fizic dar nici din punct de vedere a muzicii pe care o interpreteaza.Sincer nu ii cunosc decat piesa aceea "Baby"in rest nu stiu nici una
,ce pnm, asta e cantaret? Cum arata asa fabulos?
Nu, pentru mine este nul.Este doar parerea mea!
Nu spun asta in numele tuturor!
O seara placuta sa ai!:*
Intrebarea era de ce toate COPILELE il iubesc, si respunsul e pentru ca e mai apropiat de varsta lor, de aia.
Intrebarea era de ce toate COPILELE il iubesc, si raspunsul e pentru ca e mai apropiat de varsta lor, de aia.
Haha ...ca sunt proaste.
...nu il tine cariera prea mult.
imi place ca toate raspunsurile cu "ii iubesc vocea" etc etc...primesc numai raspuns stupid
)
Pai,nu chiar toate, multe fete il urasc.Pai de ce il iubesc acele fete? Posibil ca ele n-au vazut pe YouTube.com niste stiri care au fost da-te la TV in America,care aratau ca el este fals. Poate lor le place cum canta, cum arata.Dar sincer, pe mine nu ma ipresionaza asta.El a mintit in legatura cu forma lui fizica.Imi fine,acele fete cu siguranta n-au vazut videoclipul, sau poate ca l-au vazut, dar n-au crezut nimic. Sper ca te-am ajutat! ByeBye!
Pentru ca e frumos, talentat canta super frumos s-a lansat pe youtube e...un baiat :* de nota 10 daca ar fi in clasa cu mine cu siguranta ca as fi cu el, dar Trezirea nu e
ILoveJussB întreabă:
Antonia154 întreabă:
razvanalex24 întreabă: