Iarta-l nu mai are pastile si i s-a cam ars creierul
Nu suntem prieteni dar imi dau seama din limbajul decopil de 3 ani care stie sa "scrie" a tras un pic pe nas si mai stie sa injure
Foarte urat din partea lui, de parca mama lui nu e femeie
Mai stii adica acum cine mai stie
Caludebalta înjură lumea fără motiv copil prost am pățit și eu un handicapat care nu știe decât să înjure.
Adica copil de 7-8 ani care a descoperit injuraturi
Daca tacsu ii zice lu masa curva atunci si el normal
Ar trebui un test de iq ca sa te inregistrezi zici am 10 ani trebuie sa ai un iq de 13 sau 12 ac sa nu bombardezi lumea cu injuraturi sau/si intrebari stupide in cat zappy tv sa aiba material de videou timp de 5 ani dupa urma la astia si cand vor creste si se vor uita la ce au intrebat vor fi mandri sau oripilati
Sa fiu sincer eu am crescut in spatele blocului pentru parinti pana la 15 ani am fost un nimic iar sora mea ziceai ca a fost prima nascuta si eu ala de vine si iti da ziaru dar nu am injurat ca de prost nici obligat
Acu am 19 ani si totusi nu folosesc des injuraturi stiu injuraturi dar nu le folosesc aproape niciodata doar daca ma enervez nespus de rau si nu pot sa ii rup mana celui care m-a enervat dar totusi injur decent doar date dracu lucruri care le auzis si la scoala(toti profesorii mei foloseau aceasta "expresie" cand credeau ca unu sau una minte)
Multi inainte eu fac 21 si eu am crescut tot in spatele blocului si injuram doar cand ma provoca cineva si cu bataia la fel. Niciodata nu mi-a placut sa ma cert fara motiv, sau sa ma iau de lume aiurea, eu te inteleg.
De oarece in ziua de azi, multi baieti alearga mai mult dupa sex, in mod normal, cam 60-70 %, un baiat nu cheama o fata la el acasa ca sa il ajute la. renovari sau etc
Chiar ca asa e
Chiar ca
Maroon67 întreabă: