Nu cred ca ajunge vreunui adolescent.
De exemplu sa mergi la un film la mall:
-12-19 lei biletul
-suc+popcorn/nachos 12-18 lei
Daca vrei sa mergi sa mananci la mall te costa alti 15-20 de lei, sa bei un suc tot asa, sa mergi sa joci biliard 20 de lei ora, bowling 60 de lei ora(dar se impart banii la toti cei care joaca). Sa mergi in cluburi iar costa. Si sa nu uitam ca nu mergem o data pe luna la mall.
Ce poti face cu 40lei? iesi cu prietenii afara chestuiesti vreo 10lei(pe zi) si luna e lunga...de unde bani de haine sau alte tampenii.sau poate vrei sa mergi la un film, la o terasa... 40lei se duc intr-o singura zii
Tie iti ajung? adica fiind fata.iti iei farduri, haine.etc
Astea costa mai mult de 40 lei din start
)
Plus ca iesi in oras... un suc, o inghetata...alea alea!
Pai ce faceti cu 40 de lei? Eu am 15 ani ani si nu am prea multe nevoie. Dar vreau sa imi iau haine sau ceva de incaltat... Un singur lucru pot sa imi iau cu 40 de lei
un tricou pe luna sau ceva de genu` si nu mai imi ramane nimic.De exemplu parintii imi dau bani de buzunar sa ma duc la suc sau altceva dar banii sunt buni mereu
deci fa si tu socoteala daca iti ajung.
Imi ajung ca daca vreau sa imi renoiesc garderoba ii cer bani separaTI lui maimea
deci sa nu luam in calcul hainele si incaltamintea
si la mine in sv nu e cinematograf
a fi eu stau toata ziua pe af si joc poker [pasiune] dar totusi rar nu imi ajung
40 lei pe luna:O sincer cred ca glumesti
Nu pot spune ca 40 de lei pe zi, dar 20-30 gasesc eu pe ce sa ii dau.
Am 16 ani mai toata ziua stau afara deci imi iau mancare, tigari, poker(pasiune), restaurant la o bere, si multe altele.Nu am spus ca imi ajung
JustMe da ce tu ai fost nascuta in mall?
la mine in slatina nu mai e si tot gasesc pe ce sa dau banii
Dificila intrebare
Pentru ca o iesire la un suc cu amicii pentru un adolescent, inseamna minim 100 ron. Daca are si iubi, clar e un picut mai mult
Un film e 30 de ron, cu popcornul si sucul, e un 50 de caciula. Asadar, cam greu sa le ajunga
Dumitritsa întreabă: