| Enma a întrebat:

Deci am o mare problema la net nu pot sa vad nici un video daca nu am adobe flash player asa imi zice ca musai trebuie sa-l descarc pot face alceva sa scap de chestia aia deci apare efectiv pe video ca trebuie sa il descarc si eu nu vreau!

5 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Daca nu descarci Adobe flash player nu vei vedea nici un videoclip pe internet, youtube sau altundeva! Deci daca vrei sa vizionezi orice pe internet (ma refer la video)trebuie sa descarci programul obligatoriu! Esti prima pe care o aud ca nu are instalat Adobe Flash Player in pc! Programul acesta este vital pentru sistemul tau la fel cum este si antivirusul!

| Enma explică:

Mah nu il am descarcat straight face doar ca nu merge pentru ca cica am varianta veche adica 6

| BAIATUL a răspuns:

Intri pe youtube si dai pe orice videoclip si o sa iti apara pe undeva sa descarci Adobe flash player si il descarci il instalezi si dupa nu o sa iti mai apara niciodata si poti vedea orice videoclip.

| BAIATUL a răspuns:

Intri pe youtube si dai pe orice videoclip si o sa iti apara pe undeva sa descarci Adobe flash player si il descarci il instalezi si dupa nu o sa iti mai apara niciodata si poti vedea orice videoclip...

| onutzika a răspuns:

Buna Enma...sh eu am avut aceeasi problema, sh am intrebat niste prieteni si mi-au spus ca trebuie descarkat neaparat.astfel nu poti vedea videoclipuri. Cica nu exista nici o alta solutie. funda? daca ti-am fost de ajutor