| Luci2558 a întrebat:

Deci eu iesiseram cu un baiat de care imi placea si cand am ramas singuri mi-a spus ca imi zice ceva doar asa la vrajeala si m-a intrebat ca daca m-ar lasa sa-i fac orice vreau ce i-as face si eu nu stiam ce sa i raspund si mi-a zis sa nu imi fie rusine si eu am evitat raspunsul findca imi era rusine (la ce se referea baiatul cu aceasta intrebare ce era in gandul lui mai exact?)
si el imi tot spunea sa il incalzesc si chesti si i-am zis ca il incalzesc si m-a intrebat cum si i-am spus ca nu stiu si mereu punea intrebari de genu cand eram singuri dar el a zis ca nu i place sa aiba o relatie ca sunt prea mica, la ce se referea baiatul si ce voia mai exact de la mine?

4 răspunsuri:
| GygyDuru a răspuns:

Voia sa-i faci un oral in deschidere.

| Luci2558 explică (pentru GygyDuru):

Acolo afara ce se ajungea daca i raspundeam la intrebari

| GygyDuru a răspuns (pentru Luci2558):

Ia-o de mana, sarut-o, bagai mana in chiloti si pipai-o pe sani. O sa tremure toata si se va uda. Atunci a ta e. Daca esti singur in zona pune-o capra si rezolva problema. Ce naiba, vrei sa te invat eu?

| Luci2558 explică (pentru GygyDuru):

Eu sunt fata si am primit intrebarile acestea de la un baiat.

| GygyDuru a răspuns (pentru Luci2558):

Bine. Te lua de manuta, te ducea in spatele cladirii, te pipaia peste tot, iti dadea chilotii jos si... A doua zi nu te mai cunostea.

| Misteriosul333 a răspuns:

Așa sunt unii oameni mai perverși doar pentru a-și satisface nevoile. Găsești pe orice drum astfel de oameni.

| Lunaris14 a răspuns:

Voia sa-si satisfaca nevoile biologice reproducătoare cu o ființă prepubertă fără experiență cognitivă a vieții happy

| Luci2558 explică:

Vreau raspunsuri lungi si clare si explicative, dau fundita

| Misteriosul333 a răspuns (pentru Luci2558):

Copiii din ziua de astăzi mereu vor răspunsuri lungi, chiar dacă ele sunt simple și clare. Mai citește încă odata ce ți-am scris acum și te vei prinde până la anul.