Pai si ce iti pasa? Poti sa iti lasi parul pana la genunchi sa creasca sa iti pui 12 cercei si sa iti faci 20 de tatuaje.Cine ce are cu tine? E viata ta, faci ce vrei. te porti cum vrei, cum iti place tie nu lor
Pentru ca sunt boi si nu pot concepe faptul ca nu exista numai tipi cum sunt ei [cocalari]. Si pentru ca sunt niste fricosi care se pisa pe ei cand alti tipi ca tine[rocker] sau ca altii[emo, punkeri] se apropie de ei si le este frica ca "se ia" si devin "anormali". Asta fiind parerea multora ingusti la minte care nu vad ca dincolo de gasca exista alte gasti diferiti de ei. Comenteaza ca sa se afle in treaba, sa simta ca traiesc si ei si ca nu sunt niste gagaute.
Vorba lui Florian Pittis[RIP
]: Nu conteaza cat de lung am parul, important e cat si cum gandesc!
Important e ca tu sa-ti vezi de viata ta, ca ei altceva nu stiu sa faca decat sa se ia aiurea de tot ce li se pare mai iesit din comun.
Rock on! \m/ ![]()
Asa cum tu vorbesti despre ei ca sunt cocalari si au apucaturi de retardati, asa vorbesc si ei despre tine ca esti rocker.
Fiecare om cu parerile lui.Nu mai pune si tu la suflet toate comentariile celorlalti daca am sta si am asculta de parerile oamenilor nu stiu unde am ajunge
!
Ai grija, ca nu la toti li-i frica, era sa mi-o iau de cateva ori din cauza parului lung. Da-i in doba.
Mie una imi plac baietii cu parul lung, am si eu un coleg cu parul mai lung si toti retardatii se iau de el. Ma rog. tara asta e plina de idioti si cocalari, nu prea mai stie lumea ce e frumos si ce nu
Pai mie mi se pare marfa ca un baiat sa aiba parul mai lung ...mai ales daca e rocker.eu si prietenele mele avem o obsesie pentru rockeri
adica ni se par sexy...
si ca raspuns la intrebare: comenteaza pentru ca asa este finta umana construita, si ii consideram pe cei care nu sunt ca noi ciudati![]()
Fiindca sunt prosti si fiindca suntem in Romania ![]()
Un raspuns mai bun nu iti pot da!