| alexandrabarbu21 a întrebat:

Deci eu sunt in clasa a 6-a.Imi place de un baiat din a 8-a.Eu am 13 ani si el 14.Il cheama Mihai.E frumos,sportiv,are ochii albastri, e inalt si e foarte prietenos.E cam timid, la fel ca mine.Il cunosc de 3luni de zile.din iunie.Am fost vara asta odata la el acasa, ne-am uitat la tv si am vorbit.Si am mai fost odata vara asta cu bicicletele.Doar bff-ul meu stie ca-l plac, iar bff-ul meu e verisoara lui, dar ea nu i-a zis nimic lui Mihai.Nu stiu ce sa fac.Eu -s mai timida si nu prea vb deaorece mi-e frica sa nu zic ceva gresit.Ce sa fac? Oare am sanse cu el? Vreau sfaturi.Dau funda la cele mai bune sfaturi.

2 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

Heee, nelinistea din sufletul meu a fost ridicata acum ca`i stiu si numele pentru ca sincer ma ingrozea idea ca ar fi putut sa-l cheme altfel.

Daca nu esti capabila sa-ti exprimi sentimentele cu ajutorul vorbirii, atunci nu o face happy Nu esti obligata.Incearca sa-l atingi mai mult, ia`l de mana cand va plimbati, si mai da`i cate un pupic pe obraz drept multumire pentru diferite lucruri cu care te ajuta sau cand va spuneti la revedere. Daca nu are retard psihic sau probleme fizice, cu siguranta se va prinde ca il placi si poate va avea si el mai mult curaj.Ah si invita`l si tu la o plimbare pe undeva, mai des.

| alexandrabarbu21 explică (pentru WaterDrop):

Multumesc pentru sfat!