| Balboa a întrebat:

Deci: v-am mai zis ca sunt certata cu prietenul meu mofturos. Mai nou se plimba pe holuri cu un tip ciudattt si, alaturi de acel tip, inca se holbeaza. Tot nu zice nimic si cu mine nu prea vocifereaza pentru ca deh, cearta. Deci ignorandu-ma 3/4 cum sa-i zic sa nu se mai holbeze? Adica sa-mi zica odata ce are de zis... FONDOI xD

Răspuns Câştigător
| MikiLovee a răspuns:

Hmm pai sa vedem poti sa incepi sa discuti cu el pe mess sa gasesti un subiect comun si sa te bagi in seama si asa o sa poti afla de ce te priveste asa insistent ...eu cred ca asteapta ceva sau cel mai probabil ink tine la tine dar e orgoliul prea mare ca sa faca el primul pas, sau cum a spus si Ruxandra poti afla printr`un prieten comun desi nu prea te sfatuiesc deoarece prieteni adevarati sunt putini si sunt unii ce iventeaza vrute si nevrute si au intentii ascunse. oricum Bafta!

1 răspuns:
| Ruxandra_2053 a răspuns:

Pai daca ai o fire mai directa, te duci langa el, il privesti in ochi si ii spuibig grine ce te tot holbezi la mine, parca n-ai chiloti pe tine.Ba nu rolling on the floor am glumit.Nu daca esti putin timida incearca sa o faci prin intermediul unui prieten/a comun/a si asa vei afla. Dar daca esti mai directa ti-am zis te duci la el si il intrebi ce vrea poate ca vrea sa fie din nou cu tine, eu nu stiu ce a fost intre voi dar sunt sigura ca daca un tip te masoara nu o face degeaba.:X...rolling on the floor