| CelCareRamaneInUrma a întrebat:

Doar eu m-am saturat de labareala asta la Romanii au talent? Cred ca e o chestie care se intampla la modu general din pacate.Mai bine ar trebui sa se numeasca ''Romanii au povesti triste''.M-am saturat cand se alege cineva cu un act ''ok'' overall dar se ridica atata in slavi din cauza povestii de viata.

https://www.youtube.com/watch?v=S7Q23UMRVxI&t=725s

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Labareala poate fi doar problema ta.
Oricum, nici eu nu mă uit la asa ceva.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu te mai uita, simplu, nu?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Si-au dat seama producatorii de televiziune (si radio, mai nou) ca povestile sociale au impact si vand.
Personal vad asta ca pe o exploatare in scopuri comerciale.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Dar ai remarcat ca la emisiunea "Romanii" apar si alte nationalitati? Erau unii care nu legau 2 vorbe in romana, macar asa, de complezenta.

| Furnicuta000 a răspuns:

Eu nu ma mai uit de cativa ani pentru ca m-am saturat de aceleasi vedete pe care ni le baga pe gat protv ul. Si da, concurentii nu se inscriu ei la emisiune cum se intampla acum mult timp ci sunt practic recrutati. Au o echipa intreaga de recrutare in spate pentru ca daca ar astepta sa se inscrie cineva nu ar veni nimeni. Gasesc oameni talentati pe tik tok, Facebook, Youtube etc si ii cheama la emisiune, le dau si bani daca e nevoie. Apoi le iau interviu sa incerce sa gaseasca o poveste lacrimogena care sa faca audienta pentru ca fara povesti din astea ar fi o emisiune plictisitoare si nu s-ar mai uita nimeni. Asa se intampla la toate emisiunile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu mă uit!

Problemă Rezolvată! happy

| Whitte a răspuns:

Pai si de ce te uiti?
Eu m-am uitat o data sa vad despre ce este vorba si m-am lamurit. Nu ma mai uit chiar de atunci.

Întrebări similare