| ciao a întrebat:

Doresc foarte tare sa mor! Ca orce adolescenta am doar probleme ce nu le mai suport! doarca imi este jale de mama si prieten! Ce sa fac nu mai suport! (Indiferentza nu mai ajuta!)... Ajutor!

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Stai calma ca va trece totul si o sa vezi ca timplul le rezolva pe toate, daca te deranjeaza gagicul dai verde si maicata daca te bate la cap iesi pe afara pana se calmeaza.

| briana a răspuns:

Draga mea la varsta asta toti avem probleme sau credem ca sunt probleme. Nu merita sa iti iei viata pentru nimic in lume. Nu uita ca viata oricat ar fi de grea merita traita. Nu uita ca ai vrea sa pleci dar alta data ai da orice ca sa ramai insa poate cand vei vrea nu vei putea asa ca profita cat poti de faptul ca poti.

| Tzuc a răspuns:

Te inteleg perfect.credema. si eu trec prin momente dinastea.tot mereu cand am o problema mai mare zic ca vreau sa mor.chair ieri am avut o prblema mare si m-am certat si cu mamax-(. dar acum.azi.vreau sa traiesc cat mai multhappy. sti de fapt este trecator acel sentiment.credema.peste cateva zile o sa vrei sa traiesti o eternitatewinking. Deci incerca sa treci peste astahappy

| Andrutsa15 a răspuns:

Sie eu sunt in situatia ta! Nu esti singura. La fel sunt si eu. nu mai suport pe nimeni. ma cert cu toata lumea. etc.Luasem si niste pastile la intamplare numai ca sa scap o data de tot. dar nu a mers. am fost si l a pshiholog. nu pot spune ca mi-au trecut toanele alea de sinucidere da nah'. eu te-as sfatui sa mergi la un pshiholog. ( eu credeam ca doar cei nebuni merg la psiholog. dar nu-i asa. din pacate. se mai gasesc si " oameni" ca noi, asta e. pur si simplu iti intra ideea aia in cap si nu o mai poti scoate, nu? Mie asa mi se intampla. Si am doar 15 ani. sper ca te-am ajutat cat am putut.

| KittyPinker a răspuns:

Si eu sunt cam la fel. imi doresc si eu sa mor. ma cert cu toata lumea, nu prea am prietene( 2, dar nu foarrte bune mrg) nu am iubit (am avut) dar nu conteaza. m-am saturat.
dar mai bine nu te sinucide si vezi-ti de viata cu daca te sinucizi nu rezolvi nimic. o perioada gandeste-te la asta mai bine.
pa paawinking:*

| Tania a răspuns:

Mai fata fii calma lasa astea ca oricand poate fi mai rau, ai maini, picioare.ai unde dormi ce manca.Eu zic ca sa ai rabdare moartea e o cale fara intoarcere si apoi sinucigasii ajung in iad si nu cred ca merita sa dai o viata hai sa zic trista ca tine petru o eternitate de chinuri.

| pattyxx a răspuns:

Cel mai bine este sa nu te gandesti la moarte nu esti singura persoana si nu vei fi... poate ar trebui sa consulti un psihologg!

| menUU a răspuns:

Zau ca ai probleme mari.Stai sa ghicesc... EMO? Sincer ar trebuie sa consulti un psiholog.Si oare ce probleme asa mari ai avea tu incat sa iti iei pretioasa ta viata, Te rog fieti mila de fam. ta daca de tine nu iti pasa! Dumnezeu ne-a dat viata si tot el neo ia! Presupun ca, crezi in dumnezeu, nu? Gandeste-te bine, ce rezolvi cu asta, nu faci decat sa te amagesti mai mult, si daca te sinucizi(doamne fereste... te rog nu o face)pe lumea cealalta nu o sa stai pe un nor, cum sunt sigura ca meriti( sufletul tau e bun)si o sa plutesti intr-o mare de sange. Ce alegi?

| dorinel97 a răspuns:

Ai toata viata inainte.Nu fi proasta, scuze expresia, Lasa problemele, trecem peste ele, ce solutia e doar sa te sinucizi?

| Betty_7297 a răspuns:

Eu sunt la fel. Da` stii ce fac? fac pe nepasatoarea si fata rea. Cand am nervi ies din casa si ma duc undeva sa beau ceva. big grin Daca vrea sa vorbeasca cu mine bine, daca nu...nu.

| DeyutsaDeyutsa a răspuns:

1.in primul rand, calmeaza-te.nu trebuie sa mori din asta.nu trebuie sa fii fraiera cum sunt multi adolescenti si sa te omori din cauza unor probleme care vor trece si vei rade de ele la un moment dathappy.
2.Trebuia sa explici mai mult in ceea ce priveste de ce esti atat de disperata.
3.Calm down women!; stai si u de vorba cu o prietena foarte buna sau un baiat(sunt de mai ajutor in probleme de genu)...nici eu nu ma inteleg cu mama, nici cu prietenul nu m-am inteles.etc; trebuie sa faci in asa fel incat nah; trebuie sa t gandesty bine c faci in orice situatie.
Sincer nu prea stiu ce sa-ti zic, pentru ca nu prea ai dat motivele pentru care te-ai sinucide.
Sper sa nu faci asta, nu merita!happy. gandeste-te ca o sa ai copii(daca vrei), ai sa gasesty p cineva care t merita si in leg cu mama ta, o sa treaca, las-o sa vb singura daca t cearta sau faza d astea
byehappy, sper sa-ti reviihappy

| MASOCHISTUL a răspuns:

Ba ce rost are sa maor ai toatea viata inainte si cu problemele iti trec.