| Pisicutza_7612 a întrebat:

Draga TPU.aseara am vb cu prt meu la tel.si iar am facut o magariecrying era vb sa imi spuna nu stiu ce si el a zis ca nu ca dupa aia se ajunge mai rau si eu l-am tot batut la cap sa imi zicacrying si sa inervat si mi-a zis ca nu mai am ce vb cu el.ca am terminat-o.si dupa un timp in care am tot vb.eu plangeam, sie l zicea ca sa nu mai plang ca nu are rost.ca mai sunt baieti in lumea asta, dar el nu intelege ca eu pe el il vreausadsi i-am tot ziis ca merita sa ne dam a doua sansa, si a zis ca are nevoie cateva zile de timp sa se gandeasca, dar a zis ca sa il sun in zilele astea sa vb.asta s-a intamplat aseara.si azi am vb, de mai multe ori. dar nu mi-a zis nimic daca s-a gandit sau ceva.Asteptarea asta ma omoara pentru ca eu tin enorm de mult la el.si cred ca si el tine daca se gandeste, ca altfel ar fi zis nu se mai poate si pa, dar se mai gandeste, zilele astea sunt teroare pentru mine, numa la el mi gandu si plang mai mereu cand imi aduc aminte de el, mai ales cum ii aud vocea des cand vorbim, mi dor deja de el si il vreau inapoi, Scuzati'ma ca nu am pus cratime, si poate nu am scris tare corect dar in momentul asta ochii mei sunt plini de lacrimi... ce ar trebui sa fac? sa astept? si ce sa-i zic?

3 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Daca a zis ca se gandeste,e un fel de nu politicos. Daca inca vroia sa fiti impreuna nu s-ar fi suparat pentru ca ai insistat,erai curioasa,si totusi,de ce sa il suni tu? Lui ii cad mainile daca te suna Nu stiu, mie nu imi prea place cum se comporta, din cate ne-ai spus.

| MicutzaaPooh a răspuns:

Nu`l mai stresa lasa-l mai liber

| Miss_9926 a răspuns:

Scumpa.Imi pare forte rau... Poate are pe altcineva, daca tinea cu adevarat la tine nu se ajundea la acesta discutie cred eu.Capul sus, o sa fie bine... Funda?