anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Draga TPU, sunt trist pentru azi am citit aici o sfasietoare poveste de dragoste; un tanar iubeste o fata; el se descrie ca fiind "cuminte" si serios, si apreciat de familia ei; tatal d-rei chiar ii imprumuta masina cand vor sa iasa in oras, si asta mai ales pentru ca stie despre el ca nu-i va face niciodata rau fetei lui;(probabil ca in sensul ca nu se grabeste sa profite de ea); dar azi eroul nostru a descoperit un mesaj al ei catre un alt barbat; ea spune acolo ca e dezgustata cand trebuie sa se pupe cu iubitul ei, si ca de fapt il foloseste pe el ca sa poata iesi in oras, deci profita de trecerea pe care o are el in fata parintilor ei; grotesc; urat; Mircea Radu unde esti? ideea e ca tanarul spune ca o iubeste si nu vrea sa sufere, si intreaba (normal) "ce sa fac?"Exista cineva sa-l poata ajuta cu un sfat? sau:e bine daca eu ii spun ca-i cel mare prost de pe planeta? nu-i bine, stiu.iertati-ma!

Răspuns Câştigător
| nobody88 a răspuns:

Oky Rome I like your stile bv bv de mult nu am mai citit o intrebare asa nice ^_^.

Desi ai calitati foarte bune in ceea ce priveste redactatul uite ce cred eu.

Ok deci fata profita de pe urma lui pentru ca el este dragut, baiat linistit isi vede de treaba. ok. Pana aicia e o leaca ambigu.

Eu iti recomand 2 variante Totul depinde de eroul expus mai suswinking, ce vrea el :

1. Vrea sa ramana cu persoana respectiva?
2. Vrea sa realizeze ca el este o persoana deosebita si sa mearga mai departe?

oky deci daca eroul alege V1.

Eu zic asa, sa o confrunte pe un ton cat se poate de serios. Sa discute Face 2 face, fara sa fie vreun parfum de gluma sau alte sentimente. Discuta scurt si la obiect ( desi trebuie sa intelegi ca : daca eroul face asta asta ii confirma fetei cu atat mai mult ca ea este cea care conduce relatia, ea este cea care face deciziile si asta duce la un raport gen 75 % pentru ea evident 25 % ) Dupa ce vede ce zice ea confruntata cu accest aspect de aicia poate sa vada ce va face pe viitor. Si din punctul asta v-a sti 100% daca el vrea sa continue sau nu.

Daca vrea V2. ( eu o recomand pe asta )

1. O relatie se bazeaza pe multe chestii incredere si respect sunt chestii esentiale pentru orice cuplu sunt caramizile de baza ale relatiilor. Este evident ca eroina acestei povesti le-a incalcat pe amandoua. 1 O tradat increderea lui si 2 Asta este lipsa de respect.
( Ai cuvantul meu de onoare ca nu am facut asa ceva la tipe cu care am avut 1 night stand )

In cazul asta eu asi recomanda eroului sa faca exact asa:

1. Sa reflecteze foarte bine la pozitia lui acctuala
2. Sa ia un pix si o foaie si sa scrie chestiile care il deranjeaza la propria persoana si sa vada cum poate lucra la fiecare in parte.
3. Cu toate ca instinctele noastre sunt actionate de subconstient si in mare parte au rolul de a ne ocroti, daca ai instinctul sa te duci sa-i faci tam tam pentru chestia asta esti invins din prima fara drept de apel, tu in cazul asta trebuie sa fii foarte politicos ferm si fara farama de nesimtire. Cutotii am trecut cel putin o data in viata printr-o despartire cu scantei si daca nu am inv ceva din acele momente macar sa invatam pe viitor. Eroul trebuie sa puna capat sa se ocupe de propria persoana sa lucreze la chestiile negative, sa incerce sa se perfectioneze fie ca e pe scala sociala, spirituala, indiferent unde imbunatatirile sunt bine venite. Sa puna punct relatiei fara sa ii expuna ei dc. Sa se duca la ea sa ii spuna simplu, uite relatia asta a avut un inceput foarte frumos, am avut niste momente foarte frumoase impreuna si sincer ma bucur ca am avut ocazia sa stam impreun sa iesim si sa ne simtim bine impreuna, dar pentru mine sau schimbat cateva aspecte si zic ca ar fi mai bine daca am ramane prieteni happy.

Dupa care eroul sa isi vada linistit de viata lui pana va aparea o persoana, care sa il aprecieze pentru ceea ce este nu ceea ce poate sa faca. ( stiu ca am scris o gramada dar sper sa te ajute macar 10 % ) Succes ^_^

2 răspunsuri:
| AdrianL a răspuns:

cryingNu ebine deloc spune-i ceva de genu>Ca trebuie sa o uite si sa se desparta de ea pentru ca daca ramane cu ea va vi nefericit toata viata. Daca as fi in locul parintilor as pedepsi-o un an intreg fara tel. nimic nimic dupa tot ce a facut.Si mai poti sa-i zici ca poate sa ramana prieten cu parintii ei sa mai vina pe la ei.

| LoryBubu a răspuns:

Pfffstraight face el ar trebui sa fie tare si sa-i dea papucii domnisoarei! Bft! oricat demult l-ar durea sa faca asta trebuie sa faca de ce sa mai fie cu ea, daca ea nu stie sa-l aprecieze si vede in el o portita de scapare? Cu caracterul lui va gasi persoana potrivita.