| Gaby_5114 a întrebat:

E adevarat ca Noni Ene fumeaza?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E in liceul cu iubitul meu la dinu lipatti si din cate stiu eu nu e chiar asa dragut in realitate. si nu fumeaza, probabil ocazional. dar nu cred ca isi risca papuselu coardele vocalelaughing)

8 răspunsuri:
| Kenny a răspuns:

Probabil ca vrea sa aiba si el o voce mai groasa, nu ca si cum ar fi tras de... laughing
Justin Bieber ar trebui sa-i ia exemplul.

| Derye a răspuns:

Probabil ca da. Ce e asa mare tragedie, oricum?

| AngelTears a răspuns:

Bai frate ce sunteti asa obsedate de Nony Ene... ce conteaza. Si daca fumeaza care-i faza

| georgy_3060 a răspuns:

Frate... da' ce v-a facut noni asta de sunteti asa "in limba dupa el" laughing
recunosc ca are o voce super si e talentat dar nici chiar asalaughing
sora mea sta in caminul liceului in care invata el si mi-a spus ca nu e asa frumos in realitate si ca l-a vazut intr-o zi ca fuma cu cativa colegiwinking deci... da, fumeaza.si apropo...nu iti "strici coardele vocale daca fumezi"laughing hai ca asta e bunalaughing

| georgy_3060 a răspuns:

Frate...da' ce v-a facut noni asta de sunteti asa "in limba dupa el" laughing
recunosc ca are o voce super si e talentat dar nici chiar asalaughing
sora mea sta in caminul liceului in care invata el si mi-a spus ca nu e asa frumos in realitate si ca l-a vazut intr-o zi ca fuma cu cativa colegiwinking deci...da,fumeaza.si apropo...nu iti "strici coardele vocale daca fumezi"laughing hai ca asta e bunalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai gata cu glumele ca nu isi au rostul, nu e treaba voastra daca fumeaza sau nu. NU mai comentati aiurea ca vai il " cunosc " si nu stiu cum pare, deci astea sunt aberatii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau si eu id-u lu nony ene va rog cine il are sa-mi zica pe id frumoasa_ta_2010 plzzzzz

| Maria_9589 a răspuns:

Ma nene adev ce va facut noni si ce va intereseaza pe voi daca fumeaza lasati-l in pace

Întrebări similare