| 1Q a întrebat:

E ok daca m-as duce intr-o noapte in club singur cand prietenii mei nu mai sunt in oras iar eu ma plictisesc maxim, adica voi mai iesiti singuri? Mie mi-e cam jena sa fac asta

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Adry05 a răspuns:

Te inteleg, dar gandeste-te pana la urma ca e o experienta. Si daca chiar te simti asa incofortabil pleci, dar macar stii c-ai incercat.
Dar stii cum e, nu intri, stai 10 minute si iesi. Incerci sa stai sa bei ceva, poate sa intri chiar cu barmanu in vorba, observi grupurile, si incerci sa te infiltrezi. Daca nu merge, asta e, te duci acasa, macar stii c-ai incercat. happy N-ai nimic de pierdut daca te duci, doar un posibil castig,

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Eu recomand sa iesi si singur, asa poate vei fi mult mai deschis sa intri in vorba cu persoane noi si sa-ti faci alti prieteni.

| 1Q explică (pentru Adry05):

Exact la asta ma gandeam si eu dar ma simt ciudat sa ma duc singur parca mi-e rusine asa

| Adry05 a răspuns (pentru 1Q):

Te inteleg, dar gandeste-te pana la urma ca e o experienta. Si daca chiar te simti asa incofortabil pleci, dar macar stii c-ai incercat.
Dar stii cum e, nu intri, stai 10 minute si iesi. Incerci sa stai sa bei ceva, poate sa intri chiar cu barmanu in vorba, observi grupurile, si incerci sa te infiltrezi. Daca nu merge, asta e, te duci acasa, macar stii c-ai incercat. happy N-ai nimic de pierdut daca te duci, doar un posibil castig,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oriunde te duci cu prietenii e mai amuzant.
Poate ar trebui sa iti cauti alti prieteni sau persoane cu care sa iesi afara.

| 1Q explică (pentru anonim_4396):

Si de unde sa fac rost de alti prieteni?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate reusesti sa "recrutezi" pe altcineva - fosti colegi sau cunostinte mai vechi. Mie nu-mi plac cluburile si fiind fata nu as merge singura dar in localuri pe zi mi-e ok sa merg si singura.

| cioroianudiana a răspuns:

Cu prietenii te poti distra mai mult.Iti recomand sa nu te duci singur.