Nu se stie. Ministrul Educatiei se opune dar sindicatele vor asta.Inca nu s-a decis.
Abia maine se intalneste doamna ministru cu federatiile sindicale si vor horari ce si cum va fi cu posibila amanare a deschiderii anului de invatamant.
Si eu am auzit asta la un buletin de stiri.![]()
Inca nu se stie cu exactitate, dar eu sper ca da![]()
![]()
A auzit mama la radio ca profesorii isi mai iau 2 saptamani de concediu fara plata..."cica"
Cand am vazut intrebarea era sa fac infart....Nu cred totusi ca avem noi norocul asta.Bafta
Vad aici diverse pareri dar mai multe sunand asa:sa se prelungeasca cu 2 ani, doamne ajuta, nu vrem la scoala.scoala ne face mari.peste 4-5 ani veti regerta aceste cuvinte amarnic.si eu am zis adesea aceste cuvinte insa acum mi le retrag
. daca te intreaba cineva cate clase ai? eu am 12 plus facultatea sa zicem la care tu raspunzi 7 8 clase.deja te inrosesti in obraji si apleci capul.
Nu stiu daca "isi iau" profesorii concediu fara plata
) am auzit ca s-ar putea sa fie trimisi toti bugetarii intr-un astfel de concediu pentru a se mai face economii...
Stai linistita gogosi dintr-astea am auzit prea mult ca sa mai credem... cel putin eu m-am saturat de modul de a ii "Speria" pe cei din minister cand niciodata nu s-a intamplat nimic
... Bullshit.
Nu e vb de concediu fara plata ci de greva.eu asa am auzit...
Eu ce ma fac ca sunt la liceu cu plata si noi platim indirect profesorii.nu or prelungi si ei.:S
Da
Asa au anuntat astia la stiri pe PROTV
E posibil sa incepem pe 1 Octombrie
Si bine ar fi
Dar mai avem vacanta inca 2 saptamani deci mai au timp sa se razgandeasca