Buna ia veet e fte buna este roz sau verde iti indeparteaza parul dar nu e bine daca esti lovita saudinastea costa 19 lei sh 6 saptamani nu iti creste parul p bune
Crema doar indeparteaza firele de par pentru cateva zile dar nu le smulge din radacina. functioneaza precum lama.
Mai indicat ar fi sa folosesti un epilator sau benzi cu ceara se gasesc la magazin si nu sunt mult mai scumpe decat o crema. daca nu te descurci singura te poti epila la un coafor.
Dar sa te faci des cu crema nu este bine. ocazional merge insa daca folosesti mult aceasta metoda parul iti va creste mai repede si va deveni mai des.
Acum faci cum vrei tu sper ca ti am explicat destul de bine
Eu o iau de la Avon pentru ca e pentru piele delicata dar o poti lua si de la farmacie cred sau de la un magazin de produse cosmetice. da este buna mai buna decat bicurile
Crema iti indeparteaza parul doar cateva zile.eu am de la elmiplant, a costat 9 lei, si spre deosebire de cel de la Farmec, chiar miroase bine
Eu am luat-o din unicarm
. dar poti sa gasesti in aproape orice mini market. Mai bine iti cumperi benzi de ceara de la Veet, Sesu, etc. Problema cu ceara e ca odata cu firele luate, ti se duce si un strat de bronz
. Bafta :*
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: