anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este normal ca la 16 ani sa ma joc cu papusile, inchipuindu-mi ca papusa mea sunt eu si actioneaza asa cum as vrea eu sa actionez si, cel mai important, arata asa cum as vrea eu sa arat?

13 răspunsuri:
| viatadecacatt a răspuns:

Nu prea credthinking

| St!L a răspuns:

Este normal, dar oricine trebuie sa se maturizeze odata si odata! Cred ca la varsta ta ar trebui sa citesti carti, sa te preocupe baietii si alte chestii pe care le fac adolescentii...

| Viuvi a răspuns:

Mai bine asa decat cu vreo 3 avorturi la activ, insa sincer...
ma rog!
Vroiam sa spun ca nu prea mi se pare de ras, mai mult de plans!
Nu cred ca e ceva bun, sunt de acord, unii se maturizeaza mai tarziu insa asa ceva e putin exagerat thinking
Ti-as recomanda sa vorbesti cu parintii, un psiholog ceva, sau poate va trece de la sine!
Nu vreau sa te simti prost ...insa sad...
oricum
Sper sa treci peste asta si sa vezi ca in lume exista lucruri mult mai bune decat sa te joci cu papuselele!

| emy a răspuns:

Faptul ca te joci cu papusile, nu cred ca este o problema, iar faptul ca iti imaginezi ca tu esti acea papusa si actioneaza asa cum ti-ai dori tu, se datoreaza, probabil, dragostei tale pentru ele, atasamentului tau fata de ele.Eu zic ca totusi ar trebui sa discuti cu parintii tai(fara nici o rusine). Ai prieteni?

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Grow up! e grav daca gandesti asa! nu vreau sa te sperii dar nu prea mi se pare normal...apropo...ai avut o copilarie ok? poate din cauza unui eveniment neplacut din copilarie... ti se intampla asta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hmmm.La 16 ani tu inca te mai joci cu papusile? Thoooamne! Si cand ma gandesc ca la 12 ani deja sunt experte in ale sexului... Tu nu ai intrat pana acum pe TPU sa vezi ce fac fetele de seama ta? Foarte rau! Rusinica! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu prea cred ca e normal vb si u cu un psiholog! sincer!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da:X

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da eu cred ca este normal pentru ca eu am 9 ani si debea acum au ajuns sa imi placa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da este normal, poate cu ele te intelegi mai bine decat cu altii

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intr-un fel e bine ca iti traiesti copilaria si ca nu alergi dupa baieti pentru ca acum emai importanta cartea casa ajungi cineva in viata si dupa aia te va creocupa si baietii dar acum ai grija de apusile tale si de carte cel mai mult de carte... ok?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intra pe site-ul asta lovemomiji.com si vei vedea care sunt cele mai tari papusi. eu am o intraga colectie happy