Avand in vedere anii in care a crescut unul de 33 si anii in care ai crescut tu, iti dai seama ca gandirea voastra e foarte diferita. E imposibil ca o relatie de genul sa mearga pe fagasul normal. Esti mica, influentabila, personalitatea ta e inca in formare. Nu ca ar fi ceva rau asta, pentru ca toti am fost asa, insa chiar din motivul asta pot profita altii de pe urma ta. Incearca sa gandesti lucrurile la rece
Nu, nu este normal! Apoi, la 13 ani esti inca un copil si confunzi sentimentele de sipatie cu dragostea, evident ca-i cale lunga de la una la alta.
Sfatul meu este sa-ti faci un prieten de varsta ta si sa lasi barbatii maturi in pace.
Nu e prea normal, deci nu prea pot fi întrecute limitele. Hai cu 10 ani maxim, doar așa să fie o fată să se îndrăgostească de unul de 23 de ani. Adică și eu la fel, mi se întâmplă des să vorbesc cu fete de 13 ani, dar nu înseamnă că dacă se îndrăgostește ea de mine, mă voi îndrăgosti și eu de ea. Totuși să ai 33 de ani, adică 20 de ani diferență, deja e exagerat să vorbești cu fete de 13 ani.
anonim_4396 întreabă: