Buna, in situatia asta cum o dai nu e bine, asa cum ai spus si tu, daca o chemi pe mama ta sa vorbeasca cu ea probabil mai rau va face dupa aia. Incearca sa stai cat mai aproape de prietenii tai si spune-le si lor situatia, daca ai prieteni adevarati se vor baga pentru tine
baftaa
Nu trebuie sa-ti fie frica. majoritatea proastelor de genul asta se iau de cele care le vad slabe. poti sa-i arati ca nu esti slaba desi nu stiu in cazul tau daca nu ar iesii mai rau, eu as zice sa vorbesti cu diriga sau dirigintele tau, totusi o problema de genul asta nu poti sa o rezolvi singura si incearca sa o eviti
Eu as zice sa nu-i spui mamei tale caci intr-adevar vei agrava situatia. vorbeste cu diriginta sau dirigintele tau sau stai cu prietenii tai si conteaza pe ei si desigur evit-o caci persoane de genul asta vor vrea sa se dea mai mari.
Ce spune ea sunt doar vorbe in vant.De obicei persoanele de genu stiu doar sa se laude si sa ameninte fara sa treaca la fapte!
Daca sti ca n-ai prieteni care sa-ti fie alaturi, vorbeste cu mama ta, e cel mai bine.
Inca esti minora, nu are de ce sa-ti fie rusine ca o chemi la scoala.
Se numeste abuz scolar si din pacate nu esti singura care trece prin asa ceva. Trebuie denuntata la politie la scoala.Aceste maltratari trebuie oprite.Nu-ti fie rusine ca vine mama la scoala mai bine ca are cine sa te protejeze, nu esti singura.Trebuie sa ai curaj, informeaza-te ce poti face sa te lase in pace, nu este invicibila.
Spune-i dirigintei sau directorului, iar daca te mai ameninta te duci a politie sa o denunti.
Mergi la director sau diriginte/diriginta si spune-i ce se intampla cu siguranta ei te vor ajuta daca nici asa lucrurile nu se rezolva mergi la politie
Buna, exista 2 solutii 1. nu o mai baga in sema la scoala si in afara scoli i-ar a doua varianta este 2. daca se mai leaga de tine du-te la director si sune-i ce s-a intamplat sper ca te-am ajutat pace
p.s. FI BARBAT CE D%A*U
Si eu am fost batuta fara nici un motiv de fete mai mari cu un an decat mine.Era am 6-a.Si in a 7 m-au tot amenintat dar am parut indiferenta si nici nu au mai dat privirea cu mine.