| bublessely a întrebat:

Eu iubesc un baiat ft dragut si nu pot trai fara el intrebarea e: el ma Iubeste?:X

6 răspunsuri:
| AnTiBioTic a răspuns:

Hmm nu's vreajitoare...intreabaltongue vezi daca se comporta frumos cu tine...

| Claudiu2011 a răspuns:

Pai nu avem de unde sa stim noi astabig grin tu il iubesti te cred.dar esti combinata cu el? banuiesc ca nu esti atata timp cat zici ca iubesti un baiat ft dragut. daca te iubeste afli f usor.trebuie sa ti dovedeasca prin fapte si nu prin vorbe. faptele sunt cele mai bune dovezi de dragoste. pune l sa faca ceva pentru tine.sa vezi atunci daca te iubeste.

| MyChemicalRomance a răspuns:

Si ma intrebi p mine? laughing)))
ar trebui sa il intrebi p el love strucklove struck:X

| κλάους a răspuns:

Doamen...ce unde sa stim noi? Du-te la el si intreaba. Dece ne intrebi pe noi?laughingCe suntem noi? Clarvazatori? Sau ce? LOL

| adriana543768654567895334 a răspuns:

Da sigur te iubeste. tu nu ai vazut cum se uita dupa tine. phuaiii moamaaa. rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor. cred ca tu nu ai mai multt de 10 ani.

| cascavaaal a răspuns:

Hmm.mdea.buna intrebare.stii, nu cred ca stim noi exact daca te place sau nu.:-ar trebui sa-i obesrvi comportamentul, sa vezi daca te face sa razi, daca rade at cand vb cu th, sa onservi daca vorbeste cu tine, daca te alinta

Eu as putea spune ca te place dar. poate ca atunci cand vei afla rezultatul vei fii ditrusa

Multa bafta.te rg funda:*:*