| Aqffwfvgd a întrebat:

Eu si iubita mea suntem impreuna de aproape 3 luni. Dupa prima luna am fost la petrecerea unui prieten si am inselat-o, m-am pupat de doua ori cu o fata. Am regretat instant si i-am spus dupa cateva zile. M-a iertat si acum suntem bine (incerc sa-i demonstrez ca sunt un om mai bun).
Inainte sa ne punem impreuna m-a intrebat daca am mai avut relatii sexuale, i-am zis ca nu (de fapt avusem doua). Iar in luna a doua inainte sa avem noi o relatie sexuala, m-a mai intrebat o data daca am mai făcut-o si i-am zis ca nu (am regretat ca am mintit-o dar imi era rusine de ce facusem), iar dupa ce am făcut, i-am zis ca am mai făcut si s-a suparat pe mine (inca suntem impreuna) si mi-a zis ca daca-i ziceam de la inceput nu se supara, dar acum e suparata. Si de fiecare data când ii spun ca-mi pare rau de faza cu inselatul si faza cu mintitul imi zice: si ce-mi zici mie, eu te-am pus sa faci asta.
Ma simt foarte prost pentru tot ce am făcut si tin la ea foarte mult, imi pare rau si regret tot ce am făcut si vreau parerea voastra, stiu ca nu merit nimic dar vreau sa-i demonstrez ca nu mai sunt omul care am fost

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Copilarii... azi minti, maine uiti si tot asa.

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

E proastă că mai stă cu tine.

suntserios
| suntserios a răspuns:

In 3 luni ai mințit cat pentru ani întregi. Ce ai vrea sa demonstrezi? Că te ai schimbat de alaltăieri?

| anaad2011 a răspuns:

Ai mintit cat pentru 10 ani...ce vrei sa demonstrezi?

| Alfasigma9 a răspuns:

Cu timpul, dacă nu o mai minți sau înșeli sigur o să-și încapete încrederea în tine și nu o să mai fie supărată. Momentan ai răbdare. Arată-i că îți pasă de ea prin gesturi minuscule, insignifiante pentru unii, dar care persoanei respective o fac să se simtă iubită. Fă-o să se simtă specială. Acest sentiment de regret este un pas bun spre a deveni o persoană mai bună...