| Deea055 a întrebat:

Eu si prietenul meu suntem impreuna de 2 luni. Eu ii scriu romane dar el raspunde mai scurt... odata i-am spus ca nu am o problema ca el nu scrie romane doar ca atunci cand i-am spus ca pemine nu ma deranjeaza el a cautat pe net si le-a retusat sa se potriveasca.
Ce se intampla?

Răspuns Câştigător
| danay72 a răspuns:

Nu se intampla nimic, pur si simplu vrea să îți facă pe plac. Dar in general, băieții nu scriu romane, pentru ca ei sunt mai raționali, iar fetele sentimentale.Dar iubirea se vede in respect, modul în care se comporta. Iubirea este îndelung răbdătoare și buna.

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Asta e problema voastra la 2 ani de relatie?

| anonim_4396 a răspuns (pentru suntserios):

2 luni.

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Ma scuzi

| sofisis a răspuns:

Baietii in general nu sunt adeptii vorbelor multe... Nu se intampla nimic. Incearca probabil sa iti faca pe plac si iese fortat.

| nhhv a răspuns:

Dacă el nu este adeptul romanelor îmbibate în mult prea mult sirop și trandafiri, las-o baltă. Poate că el nu-și găsește cuvintele, nu știe cum să înglobeze totul într-un roman. De ce căutați să fiți atât de paranoia când vine vorba de așa ceva? Sau și mai rău, să-l învinovățiți. Lasă-l să-ți arate iubirea cum știe el mai bine, nu prin romane clișeice.

| Deea055 explică (pentru nhhv):

Mersi de sfat chiar nu m-am gandit in felul asta