Bună.
Sunt destule produse pentru așa ceva la farmacie (Anti-Poux ) și chiar la Plafar.
Frecție cu gaz și un pieptăn des care să fie trecut prin păr pentru îndepărtarea lindenilor.
Pa, pa.
Buna! Din cate imi aduc eu aminte cand eram mai mica pe la vreo 8-9 ani, am avut si eu paduchi.Nu a fost o rusine si nici nu va fi, deoarece este ceva omenesc.Eu cand am avut mama m-a dat cu gaz, dar cum acum mai rar se gaseste gazul poate incerca sprayul Paranix.Este foarte bun, cu acest spray am auzit ca trec in mai putin de o zii.Mult succes!
Sora mea a venit de la scoala cu paduchi si mi-a dat si mie…ufff.
Eu si sora mea avem un un par tare frumos si lung si am cautat sa folosim un produs anti-paduchi si lindini natural, care sa nu ne arda parul sau sa ne provoace arsuri scalpului
Am gasit un gel natural impotriva paduchilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.
Chiar de la prima utilizare efectele s-au vazut. Eu si sora mea am fost tare multumite de gelul natural anti-paduchi, ne-au scapat complet de paduchi si ouale lor.
Pe langa faptul ca gelul ne-a scapat complet de paduchi si lindini…mi-a placut foarte mult ca a venit cu un pieptan special de paduchii din otel inoxidabil care ne-a ajutat.
Pup
anonim_4396 întreabă:
Fronty_Gardasinu_1993 întreabă: