Pai poate te place dar este prea timid ca sa recunoasca. Mi s-a intamplat si mie ceea ce spui tu, dar eu mi-am luat inima in dinti m-am dus la el, l-am sarutat si i-am spus: stii ceva, fie ca iti place sau nu, m-am indragostit de tine". A ramas asa:O.Am plecat, m-am simtit prost. Apoi a venit la mine si mi-a zis.: "si mie". asa ca am devenit iubiti..Cred ca cel mai bine ar fi sa te duci la el si sa ii spui ce simti, dar adauga ca "daca nu simte nimic pentru tine e ok, nu vrei sa strici o prietenie. daca altceva nu se poate, asta e. te obisnuiesti tu". si o sa vezi ca nu o sa ii convina.si poate iese ceva.
Hm.cam nehotarat tipul. Ar fi bine sa discuti cu el, sa vezi ce are.
Baietii nu musca.
Prea tare.
Curaj !
Eu nu inteleg nimic din ce ai scris tu... te rog scrie "place, daca, prostii, jucam, adevarat/sper aceasta sa fie traducerea la ''adv''/, intrebat". Dar ai mare grija la faptul sa si-o puna in cap!
In primul rand nu mai scrie de parca ai avea 5 ani si dai pentru prima data de mess!
Cel mai bine e sa il intrebi in privat si sa il obervi mai indeaproape!
Posibil ca apararea sa fie pura prietenie si faza cu urata sa fie gluma
mai bine recunosti tu ca il placi si daca te place va recunoaste. daca nu, data viitoare dai de stire spui ca nu il mai placi pentru ca nu mai are rost
Ma scuzati nu stiu dc am scris asa dar vroiam sa scriu sa nu si-o ia a in cap adica sa nu ii se urce la kp