| pinkystyleツ a întrebat:

Funda pentru cea mai trasnita intamplare.Si restul' voturi.

Răspuns Câştigător
| HeathLedgerForever a răspuns:

Buna. Sa iti spun povestea mea rolling on the floor. : decii : Eu impreuna cu o prietena de-a mea am mers in oras alaturi de iubitii nostri. Am mers la un restaurant si acolo din greseala mi-am patat bluza de suc(de strugurisad) -bluza mea preferata. Si am chemat'o pe prietena mea sa vina cu mine in baie ca sa mi-o clatesc cu apa. si proastele de noi am intrat in wc la barbati rolling on the floor. Si nu am observat deoarece eram foarte stresata ca sa imi scot pata de pe bluza. Am stat un timp acolo : dupa care mi-am dat bluza jos(stiind ca este wc de femei). si eram lipicioasa si pe sani (sutien) si prietena mea cea mai buna (ca surorile) a pus mana sa ma clateasca si in momentul acela au venit iubitii nostri la baie si ne'au prins asarolling on the floor. iti dai seama ce rusine ne'a fost! Au crezut ca suntem lesbiene rolling on the floor. Si multe peripetii au mai fost. aa sa iti mai zic una. Anul trecut am fost in Germania la parinti si am avut un prieten(roman) care intr'un timp am fost iubiti. Si a venit la mine noaptea sa mergem in oras. Si eu nu am vrut sa le zic alor mei asa ca am sarit pe geam(iar acolo sunt foarte foarte mici geamurile). Si am ramas blocata cu capul in jos si picioarele innauntru. vaii. sau mai stiu una : cand am fost la o petrecere unde era un baiat de care imi placea si mi-a venit menstruatia oh go on. sau cand am fugit de acasa la 9 ani rolling on the floor ca m'au pedepsit ai mei si am "plecat" de acasa pana la vecina mearolling on the floor. da am mers tare atre mult 1 casa distanta. sper ca te'am facut sa razi. FUNDA? kiss Te pup!

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ieri am ajuns acasa dupa ce am mers in parc sa mai intind muschii. Si taicameu m-a intrebat:
- Ce ai facut ai prins vreo gagica?
- Eu: Nu, era o fata care asculta muzica dar nu i-am spus nimic.
- El: trebuia sa ii zici si tu ca o ajuti la exercitii acolo
- Eu: da da bine, si tu acum cu ce vorbe vii
- El: o sa vezi tu cand te-o intepa albina
- Eu: ce albina mai omule nu vezi ca eu nu ma tin dupa fete imi vad de treaba mea
- El: zici tu acum dar cand te-o intepa vezi tu si mai vorbim.
Treaba cu intepatul albinei m-a facut sa rad.

| ascovit a răspuns:

thinking

Oky. Intr-o i am plecat cu o prietena, sora mea, si un nou amic al surorii mel la cofetarie, fiind si ziua mamei acelui baiat si ne-am intalnit cue a, ea a spus ca vrea sa ne faca cinste. Noi ne-am p[us la o masa iar dumneaei su sotul dansei si fiica cea mica, care este cu un an mai mare ca minelaughing, la masa alaturata. fiind vara noua ne-a comandat inghetata, insa era inghetata cu aroma de cafea :-s. Eu urasc gustul de cafea. In semn de respect al luat o inghititura dupa care am inceput sa vorbesc cu acea prietena, fara sa imi dau seama inghetata se "scurgea", p. ca deja se topea, pe langa pahar, cand am observat eram deja igrozita. Cand la un moment dat mama acelui baiat a spus ca ei pleaca. La care eu foarte entuziasmata si bucuroasa ca nu voi mai vedea cum se scurge inghetata din pahar cu toate ca nu se observa asa de tare), ma ridic si spun : " Buna idee" La care dumneaei : "Nu voi, noi" Si toti de la cel doua mese au inceput sa rada. Sincer pentru. mine a fost destul de jenant.

Sau eram cu o verisoara de-a mea in "tren" ( la renumitul blacilaughing) si in fata noastra era un biat, nu foarte frumos, dar frumuselhee hee. Cu toate ca eu s cu vara mea am remarcat ne-am dat un ghiont si atat. La care eu si cu verisoara mea vm o vorba : " stii ca te iubesc?" iar noi vorbind asa, mai multe nebunii, ri razand in hohote, am inceput sa tip ( nu s-a auzit sa detare, adica la ce zgomot era aboia ca se auzise, insa era destul de tare incat sa se auda in fata, la baiatul acela x_X) :" stii ca te iubesc?". Iar el a itors deoddata capullaughing. Cand l-am vazut am inceput sa radem si mai tarelaughing. Chiar nu stiu ce o fi gandit bietul baiathee hee.

Inca ceva ce nu mi se pare atat de comic, eu cand eram mik m urcm peste biata pisica si o tregeam d coada, iar pisic facea "miiiiiaaaaaauuuuuu". Nu stiu de ce insa colegele mele cand le povestesc rad in hohote> :-(. Oare sa fie de vina si intontia confused thinking

Sau eram pe mess si doream sa-i scriu unei bune prietene ca a intrat "bunaciiune" ( un baiat foarte foarte dragut cu care din fericire momentan ma inteleg si acum foarte bine), insa pe atunci nu avem fetele separate de baieti, iar acea prietena de-a mea era exact langa el in lista mea de messenger, si am dat dublu click pe persoana respectiva, si scru repede : " vezi ca a intrat bunaciune! 1 Are o poza forte frumi cu el l av:X:X:X, uita-te repede" Dupa care obsv ppoa lui l av "prietenei" mele. L care el "?". Am observat ca facusem o greseala fff mare si in loc sa-i scriu pretenei mele i-am scris lui x_X. I-am sp ca am gresit "adresa" iar el nu a mai spus nimic decat "mi-am dat seama.

Sau tot la fel eram intr-o excursie.Cu o prietena de-a mea mergeam frumos amandoua pana sa ne fi asezat pe scaun, vorbeam si noi de niste melodiii mai noi, la care eu grabindu-ma p. ca eram nerabdatoare sa consum apa, eram moarta de sete, cand sa pronunt bug mafia am pronuntat "blugi mafia" x_x. din fericire nu prea s-a auzit. Insa s-au auzit destule rrasete x_X

Nu stiu cat de mult te-au facut aceste intamplari sa rrazi, insa pe mine ma fac sa rad.hee hee

| Piiink a răspuns:

Decii am spus ca laughing excretiaa are loc in cavitate bukala laughing) adica in guraa rolling on the floor deci am ras enorm si am alta astazii la roamnaa aveam niste colegii nebunii si cand profa de romana a intrat in clasa unul din ei i-a dat celuilalt pantalonii joslaughingrolling on the floor si profa se holbarolling on the floor parca vedea pentru prima datalaughing)))) deci sa mentioneza ca i-a dat jos shii chilotii rolling on the floor)) am ras :O laughing)) hauluu rolling on the floor

| AlexandraSmiley a răspuns:

Pai...Ma jucam cu pisica(stau la tara) si ce ma gandii, "Ia sa arunc pisicul in canalul de rahathee hee".Dar din pacate am cazut eu, iti dai seama ca eram plina de rahat, mi-a zis mama ca numa' ochii si dinti mi so vazut atuncialaughing)Da o fost fainlaughingCa au ai mei de ce sa rada acumlaughing))

| MihaCool99 a răspuns:

O data mi s-a intamplat ceva trasnit:
-eram intr-un lift si mi s-a stins becu' si cu o zi inainte m-am uitat la un film de groaza de speriat, iar in lift mi-am pus mainile pe fata, iar cand am ajuns jos mi s-a aprins becu' si am inceput sa rad.laughing
fundita? plz

| Mdiidn a răspuns:

Eu ma numesc Madalina.La biologie am facut igiena sistemului digestiv.Un coleg intreaba ca daca inghite cineva insecticid moare.Profesoara spune ca da.Ca Madalina cum a murit. Eu repede am spus sa stiti ca inca taiesc.Colegi au ras in hohote. Doamna profesoara repede spune ca nu eu ci Madalina Manole.

| Ellutza98 a răspuns:

Poi eram in spatele blocului cu o prietena.Acolo avem o balta cu apa murdara.Bine,era vara.Si fata asta a vrut sa sara peste apa aialaughinglaughinglaughinglaughinglaughing.Eu eram pe partea cealalta a apei.Ea a strigat sa ma dau.Nu am auzit-o.BOOOM! A cazut in apalaughinglaughinglaughingrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor. Cand s-a ridicat de acolo zici ca era munstrul din Loocnesslaughing)). Funda?

| PaulGrozavul a răspuns:

Când aveam 10 ani am căzut in toaleta de la scoală și era sa mor înecat. laughing

Întrebări similare