Problema e cum ai reactionat tu.
E treaba ta, probabil că nu esti fotogenic.
Faza este ca nu am reactionat nici cum
Am facut doar o poza
Chiar daca nu eram asa fotogenic
Mie unul mi se pare lipsa de respect deoarece imi pune ceva peste fata mea...
Mai ales ca suntem colegi de 8-9 ani
Sunt curios de varsta dumneata stimabila persoana. Pari un om cu foarte mult timp liber, si destul de singur dupa toate raspunsurile date intr-o singura zi, in categoria de adolescenti in ***. Probabil ai probleme in a relationa cu altii, ori asta e modul de convietuire cu oamenii din comunitate, care pare totusi lipsit de maturitate emotionala si experienta in ceea ce inseamna oamenii. Dai sfaturi proaste rau varule unor copii care chiar cred ca problemele lor sunt importante si le considera vitale in a primi un raspuns clar si uman
Iti poti satisface curiozitatea vazand la profilul meu varsta. Nu mi-o ascund. In privinta timpului liber, nu ai dreptate. Plec la munca la 6, 30 si revin in jur de ora 17.
Nu stiu de unde ai tras concluzia ca am mult timp liber.
Ce ti s-a parut, in cazul de față, un sfat prost?
Decât să mă fi judecat pe mine, la prima ta conversatie pe acest forum, ai fi putut sa dai un raspuns inteligent celui care a pus aceasta intrebare.
Acum ai avut ocazia sa vezi cine iti este prieten adevarat, ca ala de ti-a acoperit fata... clar nu-ti este prieten.
Aia nu sunt prieteni adevarati, daca zici ca iti sterg fața. Probabil te cred neimportant/neimportanta, chiar daca de fapt esti. Alege sa vorbesti cu ei deschis, fata in fata despre ce parere au ei despre tine cu adevarat. Conteaza mult o discutie sincera. Daca nu vor sa discute cu tine sau daca zic ca nu te accepta printre ei, indeparteaza-te de ei si gata.
Dacă este telefonul "prietenului" acela anume, are voie săte și decupezi din poza telefonul lui!
Nu ași mai avea de aface cu așa "om" din prima secundă.