| JustSomebody a întrebat:

Hei! Acum 2-3 ani, am avut un cont de facebook. Toate bune şi frumoase, până când m-am hotărât să îl şterg. Mda... Mi se părea o prostie, eram nemulţumită de el din mai multe motive, pe care nu vi le voi înşirui aici. Ei bine, de atunci stau fără cont de facebook şi asta are si părţi bune şi rele. Bune sunt multe, dar relele sunt acestea : nu mai socializez, pe mess nu mai intră nimeni, e pustiu şi asta este ceva foarte trist. Pe lângă că nu sunt la curent cu ce mă interesează, mă simt izolată şi nu mai comunic. Credeţi că ar trebui sa îmi fac un nou cont de facebook? Eu eram fericită şi fără, dar nu mai socializez prea bine fără. Oricum, nu vreau să mai repet greşelile din trecut, vreau să învăţ din ele! Un sfat? Danke schon :*

Răspuns Câştigător
| McO a răspuns:

Da, soluția care ar rezulta din tot ce ai zis tu ar fi să-ți reactivezi contul de Facebook și să începi să socializezi cu lumea. Dar nu ar fi mai bine totuși să ieși din casă și să socializezi? Să rămâi izolată doar atunci când simți nevoia să fii singură.

2 răspunsuri:
| JustSomebody explică (pentru McO):

Socializez, dar am impresia că dacă aş avea fb aş reuşi mai mult. Deşi sincer, mă cam dezgustă acel site. Dar aş reuşi să vorbesc cu prietenii mei mai des.

| McO a răspuns (pentru JustSomebody):

Dacă ai grijă să-ți faci setările astfel încât să nu fi bombardată cu chestii inutile și obositoare, atunci nu ai de ce să îți faci griji. Poți de exemplu să setezi ca profilul și tot ce faci acolo să poată fi vizualizat doar de prietenii tăi etc.