| Alexandra_7889 a întrebat:

Hei:*...Am o intrebare! peste 2 saptamani am banchetul si as vrea sa va intreb ceva, Eu mi-am cumparat niste pantofi si au tocul de 5 cm toate fetele din clasa mea si-au luat de 8-10 cm :O in afara de mine si cateva fete.In primul rand sa imi iau alti pantofi?straight face
In al doilea rand daca imi iau pantofi cu toc mai mare o sa ma doara picioarele si eu nu ma duc la banchet ca sa stau jos
deci intelege-ti voi
mersi
anticipat funda:*

Răspuns Câştigător
| Graphee a răspuns:

Buna alexandra.
Pai, daca fetele respective isi i-au un tricou roz.
Repede te duci si tu sa iti iei tricou roz?
Iti iei pantofi de care iti plac persoanei tale.
Si mai ales daca dansezi, este mai convenabil 5 cm.

Bafta...

3 răspunsuri:
| miranda a răspuns:

Pai, parerea mea este ca ar trebui sa-ti iei alti pantofi, deoarece, pantofii cu toc inalt sunt mai eleganti si mai sexy. Eu la banchet am avut pantofi cu tocul de 12 cm si recunosc ca am dansat toata seara, dar 2 zile m-au durut foarte tare picioarele. Cred ca ar trebui sa-ti iei altii mai inalti si eventual mai tarziu dupa ce incepe distractia sa ti-i schimbi, sa-ti iei alti cu toc mai mic; de exemplu astia care ti i-ai cumparat. Cred ca asa ar fi cel mai bine pentru ca nici tu nu te-ai simti bine sa aiba toate fetele tocuri inalte si tu nu. Pa!

| lykkeli a răspuns:

Hei, nu trebuie sa ti iei alti pantofi daca esti multumita de aspectul acestora.Trebuie sa te simti bine, vei vedea ca celelalte fete vreo obosi si vor sta jos ori isi for da pantofii jos(vorbesc din experienta) ceea ce nu e tocmai un gest fumos.Deci nu ti cumpara alti pantofi decat daca vrei tu neaparat si nu esti multumita de acestia. Distractie placuta! si sa ne spui cum a fostwinking

| claudiaclau a răspuns:

Buna Alexandra...parerea mea este sa mergi cu pantofii care ti iai luat...mai bine este sa-ti fie comozi, decat sa te doara picioarele si sa stai jos, in loc sa dansezi.

pa-pa